Dva sjajna meča nas očekuju u Premijer ligi i La Ligi posljednjeg dana ove sedmice, a kladionica Meridian je kao i uvijek pripremila najjače kvote i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite. 

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje. 

Super ponuda, zar ne? Ali, najbolje tek dolazi nakon registracije. 

Registrujte se OVDJE i u danima koji slijede stiže vam do 2.000 KM bonusa. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže! 

MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM – 1 (2.35) X (3.80) 2 (2.85) 

Odluka Manchester Uniteda da zadrži Erika ten Haga se iz dana u dan sve više i više čini pogrešnom. “Crveni đavoli” su nastavili sa lošim rezultatima iz prethodne sezone i nakon pet kola imaju svega sedam osvojenih bodova. Do pobjede nisu došli ni na startu Lige Evrope protiv Twentea i ako bi Tottenham odnio pun plijen sa “Old Trafforda”, lako bi se moglo desiti da Manchester United potraži novog trenera. 

Tottenham je imao identičan start u Premijer ligi kao i njihov današnji rival. Pritisak raste i oko Angea Postecogloua koji je sam nametnuo visoka očekivanja svojim izjavama i stavovima. “Pjevci” pod njegovim vođstvom igraju zabavan fudbal, ali to nije ono što je dovoljno navijačima. Oni žele povratak u Ligu šampiona, a ako se po jutru dan poznaje, to će jako teško učiniti kroz domaće prvenstvo. 

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Jedna od igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana jeste klađenje na to ko će biti prvi strijelac na meču. 

U ponudi se nalaze svi igrači Manchester Uniteda i Tottenhama, a kvote na strijelce gola za 1:0 na meču su sljedeće na “dežurne krivce”: 

  • Rasmus Hojlund – 7.60 
  • Dominic Solanke – 7.80 
  • Joshua Zirkzee – 8.00 
  • Bruno Fernandeš – 8.60 
  • Marcus Rashford – 9.00 
  • Heung-Min Son – 9.40 
  • Alejandro Garnacho – 9.40 

ATLETICO MADRID – REAL MADRID – 1 (2.80) X (3.55) 2 (2.50) 

Atletico Madrid može djelomično biti zadovoljan sa učinjenim u prvih sedam kola La Lige. Četiri pobjede i tri remija nisu loš rezultat, ali “kiksevi” su došli protiv Raya Vallecana i Espanyola, tako da je utisak da su “Jorgandžije” mogle imati i veći bodovni saldo. Samo tri primljena gola su definitivno nešto što veseli Diega Simeonea, a ovaj gradski derbi bi u velikoj mjeri mogao usmjeriti sezonu njegove ekipe. 

Real Madrid iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje. Trebalo je određeno vrijeme da se Kylian Mbappe adaptira na novu sredinu i kako vrijeme odmiče, “Galaktikosi” uče kako je to sarađivati na terenu sa najboljim francuskim fudbalerom današnjice. Tokom sedmice, savladan je Alaves sa 3:2, mada je činjenica da je završnica tog meča mogla proći i manje dramatično za aktuelne šampione Španije. 

Na čak posljednjih sedam utakmica Atletico Madrida i Real Madrida viđen je GG (oba tima daju gol). S obzirom na stil igre “kraljevskog kluba”, nema dileme da će oni ponovo pokušati da nametnu svoj tempo što će dovesti do dosta prilika na obje strane. 

Ako očekujete rapsodiju i ovoga puta, kladionica Meridian ima pravu igru sa izvanrednim kvotama. “Dupla opklada u kombinaciji sa GG” se nudi u mnoštvo različitih opcija, a četiri koje izdvajamo su: 

  • GG&2-4 (oba tima daju gol i 2-4 gola na meču) – 2.15 
  • GG&I1-3&II1-3 (oba tima daju gol, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.50 
  • GG&I2+ (oba tima daju gol i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.00 
  • IGG&I2-3 (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i 2-3 gola u prvom poluvremenu) – 4.70 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Od danas nešto novo u Meridianu!  Prvi depozit koji nedjeljom uplatiš Visa, Maestro ili Mastercard karticama, od 00 do 24 časa, Meridian će ti pojačati sa 50% bonusa

Uplati odmah, da igra traje duže! 

(Sponzorisani tekst, 18+)