Izabranici Safeta Sušića u nedjelju navečer prema našem vremenu igraće svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Argentine na Maracani u Rio de Janeiru.

Naši reprezentativci u jednom od najljepših gradova svijeta boraviće četiri dana, a tokom tog perioda biće smješteni u hotel “Sheraton Barra”.

Pomenuti hotel najviše kategorije nalazi se na jednoj od naljepših plaža u Rio de Janeiru, te osim prelijepog pogleda, nudi i najveći komfor i kvalitet boravka.

Baš kao što su naši reprezentativci imali vrhunski smještaj u St. Louisu, Chicagu i Guaruji nije slučajno ni da je u Riu Sušićeve igrače dočekao najbolji smještaj, jer je delegacija Fudbalskog saveza BiH još prije više od pola godine obišla sve hotele i odabrala najbolji smještaj za naše Zmajeve.

Igrači su smješteni u posebnom dijelu hotela sa ograničenim pristupom, a u istom dijelu imaju i prostorije za slobodno vrijeme i zabavu, užinu, teretanu, ali i “montažni” medicinski centar za stolovima za masažu koji je organizovao ljekarski tim naše repreznetacije.

Sigurni smo da će briga koju je NFSBIH uložio oko odabira i omogućavanja najboljih uslova za boravak i rad naših Zmajeva biti nagrađena dobrim rezultatima naše repreznetacije.

(Repreznetacija.ba)