Euforija pred Svjetsko prvenstvo dodatno je pojačana odličnom igrom i pobjedom naše repreznetacije u posljenjem prijateljskom meču protiv Obale Slonovače.

panasonic_za_tekst

Da naši navijači u Bosni i Hercegovini, ali vjerujemo i cijeloj Europi večeras neće spavati zbog prijateljske utakmice protiv Meksika govori veliki broj poruka i mailova koji su stigli na našu adresu sa sličnim sadržajem.

Naime, nekoliko desetina Bosanaca i Hercegovaca pisalo nam je sa porukom za naše Zmajeve u kojoj poručuju kako zbog njih gotovo cijelu noć neće spavati i to u sred radne sedmice, te da će sutra radi njihove utakmice otići vrlo umorni na škole, fakultete i poslove.

“Neka znaju Zmajevi da smo večeras svi budni zbog njih. Rezultat nam nije u prvom planu, ali poručite im javno da od njih tražimo maksimalno zalaganje.” stoji u jednoj od poruka naših navijača.

Ne treba ipak zaboraviti da se večeras radi o prijateljskom i pripremnom susretu za jedan mnogo veći izazov i cilj što je Svjetsko prvenstvo u Brazilu, te da je najvažnije da se niko od naših igrača ne povrijedi.

Naravno, sutrašnji dan, ali i sedmica, uvijek je ljepša nakon pobjede!

(Reprezentacija.ba)