Kako smo već pisali naši fudbalski reprezentativci nakon današnjeg treninga su se iz hotela Marriot prebacili u hotel Fours Seasons koji se nalazi u središtu čuvenog čikaškog naselja Magnificent Mile.

Organizatori su naše reprezentativce prethodno smjestili u hotel Marriot udaljen čak 50 kilometara od stadiona i terena gdje će Zmajevi trenirati, no brzom reakcijom delegacije Fudbalskog saveza BiH predvođenom generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, reprezetntativci su brzo premješteni u već spomenuti hotel Fours Seasons.

Hotel koji se nalazi na deset minuta vožnje od stadiona Soldier Field na kojem će Zmajevi trenirati u narednim danima, ali i igrati utakmicu protiv Meksika u noći sa utorka na srijedu, izgrađen je na samoj obali jezera Michigan.

Prelijep pogled na ovo svjetski čuveno jezero impresionirao je naše reprezentativce koji su jedan za drugim na svoje Facebook, Twitter i Instagram profile postavili slike istog.

Osim lijepog pogleda Zmajevi će do 5. juna, koliko ostaju u Chicagu, uživati u vrhunskim uslovima boravka, između ostalog prelijepom bazenu, sauni, fitness centru, superluksuznim sobama, restoranom…

(Repreznetacija.ba)