Hodžić kupio desetogodišnju ulaznicu

Željino dijete, sadašnji bh. reprezentativac i fudbaler GNK Dinamo Zagreb, Armin Hodžić (22), odlučio je podržati izgradnju istočne tribine kupovinom desetogodišnje ulaznice, prenio je službeni sajt FK Željezničar.

Podrška najvećem poslijeratnom infrastrukturnom projektu FK Željezničar stigla je i od sadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, te napadača zagrebačkog Dinama. Riječ je o Arminu Hodžiću.

Hodžić je Željino dijete, a nakon što je prošao nekoliko selekcija Omladinske škole FK Željezničar odigrao je 55 utakmica za seniorsku ekipu Plavih i postigao 18 golova. Armin sa mnogo uspjeha nastupa u Dinamu, hrvatskom velikanu koji je već podržao izgradnju istoka kupovinom pet desetogodišnjih ulaznica.

Podsjetimo, akcija “Izgradimo istočnu tribinu” podrazumijeva kupovinu desetogodišnje ulaznice sa središnji dio budućeg istoka, a cijena ulaznice iznosi 1.000,00 KM. Do sada, realizovana je kupovina 566 desetogodišnjih ulaznica.

Također, u toku je nagradna igra sa AC – Betanija u kojoj kupci desetogodišnjih ulaznica mogu dobiti automobil Opel Adam Željo Edition i druge vrijedne nagrade.

(Reprezentacija.ba)