Kruna dosadašnjeg rada za Ivana Kvesića

Ivan Kvesić, trener ŽNK Široki Brijeg, pozvan je u stručni štab ženske A reprezentacije Hrvatske za međunarodni turnir ženskih nogometnih reprezentacija ”Istra Cup 2017” koji se od 27. februara do 8. marta održava u Umagu.

Ovaj poziv treneru Ivanu Kvesiću za pomoćnika u štabu selektora Božidara Miletića predstavlja krunu dosadašnjeg rada u kratkoj povijesti kluba.

Selektor Miletić se u trenerske sposobnosti Ivana Kvesića i njegov rad u ŽNK Široki Brijeg mogao uvjeriti i tijekom prošlogodišnjeg posjeta klubu, kada je kao posebni gost ŽNK Široki Brijeg pratio treninge i odgledao utakmicu protiv Mladosti iz Nević Polja, te kroz njegov rad u U-15/16 reprezentaciji Hrvatske.

Okupljanje A reprezentacije zakazano je za ponedjeljak, 27. februar 2017. godine, u 10 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Na turniru ”Istra Cup 2017” reprezentacija Hrvatske igrat će u skupini s Bosnom i Hercegovinom, Francuskom i Mađarskom. Zanimljivo, na turniru će u dresu Bosne i Hercegovine nastupiti i igračica ovog kluba Branka Bagarić, tako da će se njih dvoje naći na suprotnim stranama u međusobnom dvoboju.

(Reprezentacija.ba)