Sjajan gest igrača FK Sarajevo

Prvotimci Sarajeva uvijek imaju podršku sa tribina stadiona Koševo, a mnogi ne znaju da za njih svaku utakmicu vjerno navija i jedan navijač sa tartan staze najvećeg stadiona, piše zvanična stranica FK Sarajevo.

Mirza Alihodžić je zbog svog zdravstvenog stanja primoran da za kretanje koristi kolica, a naši prvomci zajedno sa stručnim štabom, su se rado odazvali akciji prikupljanja sredstava za kupovinu novih kolica našem vjernom navijaču.

Podrška koju on pruža igračima Sarajeva bez obzira na vremenske prilike, satnicu utakmice ili ime protivnika je od velikog značaja za naše fudbalere i oni su odlučni da na simboličan i koristan način budu tu za Mirzu, koji je uvijek uz njih.

Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Haris Duljević, posjetio je danas Mirzu Alihodžića i uručio mu je ispred naših igrača i trenera određeni novčani iznos, koji je, vjerujemo, dobrodošao za nabavku novih kolica kako bi zadovoljile njegove osnovne potrebe i za njega, vjerujemo, ono najvažnije, kako bi i na proljeće bio uz igrače u bordo-bijelim dresovima.

(Reprezentacija.ba)