EDIN DŽEKO: Realnost je da se borimo za drugo mjesto

Džeko bez previše posla protiv Belgije Kapiten Edin Džeko je nakon večerašnjeg susreta izjavio: „Prema mom mišljenju rezultat nije realan. Neću reći da smo igrali dobro, ali mislim da smo im neke golove poklonili. Dok nismo primili prvi gol, imali smo neku igru i držali loptu, a onda smo iz dvije polusanse primili pogotke”, rekao […]

EDIN DŽEKO: Realnost je da se borimo za drugo mjesto
Foto: AA

Džeko bez previše posla protiv Belgije

Kapiten Edin Džeko je nakon večerašnjeg susreta izjavio:

„Prema mom mišljenju rezultat nije realan. Neću reći da smo igrali dobro, ali mislim da smo im neke golove poklonili.

Dok nismo primili prvi gol, imali smo neku igru i držali loptu, a onda smo iz dvije polusanse primili pogotke”, rekao je Edin.

“Nismo bili na nivou, od prvog do zadnjeg. Nema nam se šta odbiti o glavu što se sistema tiče. Ovi momci imaju puno utakmica u svojim nogama i ako bi krivili sistem, onda bi to bio samo alibi.” završio je Džeko.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

28 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nihad
08.10.2016. 14:03

Daj molim te ko Kapitena pogledaj tekmu sto ste odigrali pa onda reci jel nerealnan rwzultat. 1 sut na go i to od rezervnog igraca. Sistem je kriv o zalaganje. Da smo izgibili 2:1, to bi bilo realno, a ovako smo u klasi sa Kosovom i Gibraltarom. Dzeko nije za Kapitena, jer je stidan i pasivan. Medunjanin ili Begovic bi trebali traku nosit. A Cimirota ustalit u prvi tim.

Kralj Tvrtko
08.10.2016. 18:31

Nema Džeko vremena za reprezentaciju mora paziti na manekenku