Rade Krunić i Miralem Pjanić igrali su od prve minute u duelu Empolija i Juventusa

U susretu sedmog kola italijanske Serije A, Empoli je na svom terenu izgubio od aktuelnog prvaka Juventusa rezultatom 0:3.

Domaći su dobro parirali favoziriranom Juventusu sve do 65. minute, kada Dybala postiže gol za 0:1.

Samo dvije minute kasnije Higuain je udvostručio prednost, a u 70. minuti isti igrač postavlja konačnih 0:3 za goste iz Torina.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić igrao je do 82. minute za Juventus, a u prvom poluvremenu je imao nekoliko fantastičnih pasova za svoje saigrače, koji se nisu najbolje snašli u izglednim situacijama.

U redovima Empolija, potencijalni bh. reprezentativac Rade Krunić zamijenjen je u 73. minuti te je bio jedan od najboljih pojedinaca u svom timu.

Juventusu je ovo bila šesta pobjeda i trenutno je prvoplasirani sa 18 bodova, dok Empoli zauzima pretposljednje mjesto sa samo četiri boda.


(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.