ULAZNICE BELGIJA – BIH: Savez sačinio finalni spisak aplikanata

Shodno dogovoru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalske asocijacije Belgije, kao i utvrđenim i objavljenim pravilima koja se odnose na apliciranje  za kupovinu ulaznica za jednu od presudnih utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016.,  koju će naša selekcija odigrati protiv Belgije u Briselu, 07. 10. 2016. godine, ovim putem želimo naše vjerne navijače  upoznati […]

ULAZNICE BELGIJA – BIH: Savez sačinio finalni spisak aplikanata

Shodno dogovoru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalske asocijacije Belgije, kao i utvrđenim i objavljenim pravilima koja se odnose na apliciranje  za kupovinu ulaznica za jednu od presudnih utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016.,  koju će naša selekcija odigrati protiv Belgije u Briselu, 07. 10. 2016. godine, ovim putem želimo naše vjerne navijače  upoznati sa sljedećim:

Za ovu utakmicu NS/FS BiH je  zaprimio od FA Belgije ukupno 3.800 ulaznica po cijeni od 20 eura u sektoru rezervisanom  navijačima reprezentacije BiH.

Savez je putem posebno otvorene e-mail adrese, a prema uputstvu i internim pravilima uspostavio proceduru apliciranja koja je trajala  do 22.09.2015. godine,  do kada je zaprimljeno ukupno 5.372 zahtjeva za ulaznice. Aplikacije koje su dostavljene nakon navedenog roka nisu razmatrane ni prihvaćene.

Na osnovu broja zaprimljenih ulaznica od strane FA Belgije (3.800) i pristiglih aplikacija  evidentno je da traženi broj daleko premašuje raspoloživo stanje ulaznica, odnosno da je dostavljeno  1.572 aplikacije  više u odnosu na broj ulaznica.

Uvažavajući navedeno, a nakon detaljnog pregleda i analize svake pristigle aplikacije, sačinjen je finalni spisak aplikanata sa brojem odobrenih ulaznica, uvažavajući slijedeće kriterije:

  • kompletiranost aplikacije:  fotokopije  identifikacionog dokumenta (pasoša) i spisak navijača/putnika sa potrebnim podacima,
  • definisani broj ulaznica po aplikantu,
  • datum podnošenja aplikacije.

Nadležna služba NS/FS BiH će  poslati  obavijest  o odobrenim /neodobrenim ulaznicama svakom aplikantu na e-mail adresu sa koje je izvršena aplikacija u periodu  od 28. 09. 2016.  do 30. 09. 2016. godine, zaključno  do 24:00 sata.

Nakon toga, potrebno je da  aplikanti  kojima je odobrena kupovina ulaznica  pristupe realizaciji plaćanja i preuzimanja ulaznica u rokovima navedenim u obaviještenju.

Ujedno, molimo  sve vjerne navijače, koji iz bilo kojih razloga  nisu mogli dobiti ulaznice, odnosno čije aplikacije nisu razmatrane ili nisu prihvaćene, da  uvaže činjenicu da je broj zainteresovanih bio mnogo veći od broja raspoloživih ulaznica.  Zahvaljujemo  navijačima na razumijevanju, uz poziv  svima koji će biti u Briselu da dostojanstveno i na korektan način bodre našu reprezentaciju.

(Reprezentacija.ba)


Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edin
27.09.2016. 23:31

Kod nas rezim kao u sjevernoj koreji.kakvo odobravanje aplikacija,j…bo li vas komunizam koji je jos u vama.online prodaja i ko prvi kupi kartu njegova je.Mi samo bespotrebno komplikujemo stvari koje su vise nego jednostavne.A da zaboravio sam jedino na ovaj nacin karte mogu dobiti dajdzici,amidzici,sestrici….dno dna.
SRETNO NASIM ZMAJEVIMA!

AmarHZ
Reply to  Edin
17.10.2016. 23:52

Bravo ja to vec godinama pricam, ali dzaba je pricati nasim kretenima! Situacija u savezu je dosta bolja nego prije ali ne mozes iz nas izbiti onaj seljacki mentalitet!

Smithf780
06.12.2016. 20:49

I feel that is among the so much significant information for me. And i'm glad studying your article. However should observation on few general issues, The website taste is ideal, the articles is in point of fact excellent D. Just right activity, cheers bkbdcgefbkdfggek