Pjanić govorio o predstojećem susretu s Dinamom i svojoj poziciji u Juventusu

Juventus u utorak očekuje susret drugog kola Lige šampiona i gostovanje zagrebačkom Dinamu, protiv kojeg bh. reprezentativac Miralem Pjanić (26) ne očekuje laganu utakmicu, unatoč činjenici što je njegov klub veliki favorit.

“Bit će vruća atmosfera kod Dinama. Takva je uvijek tamo. Ovakve utakmice nikada nisu lagane, ali mi želimo odigrati dobru utakmicu i naravno pobijediti. Želimo dominirati i igrati našu igru. Očekivanja su naravno visoka, ali u Ligi šampiona nikada nije jednostavno. Na kraju je ipak najvažnija stvar uzeti tri boda i na kraju naravno proći skupinu”, rekao je Pjanić, koji se potom dotakao i svoje pozicije u Juventusu.

“Igrat ću što god trener traži od mene. Mogu igrati ispred obrane, u sredini veznog reda ili na poziciji polušpica. Tek sam stigao u Juventus i siguran sam da će stvari biti samo bolje. Što se tiče kritika na njih se treba naviknuti jer Juventus sebi ne može priuštiti ni jedno loše poluvrijeme. Allegri je dugo razgovarao s nama nakon poraza od Intera i objasnio nam što smo radili krivo. Odmah nakon toga smo pobijedili dvije zaredom”, zaključio je Pjanić.

(Reprezentacija.ba)