Cash Out je opcija kojom imaš veću kontrolu nad tvojim opkladama!

Cash Out ti nudi mogućnost isplate tiketa i prije nego što su svi izabrani događaji na tiketu završeni.

Ovom opcijom možeš uzeti siguran dobitak ili smanjiti potencijalni gubitak sve dok je ishod odigranih događaja nepoznat.

Ponuđeni iznos Cash Outa zavisi od izbora događaja na tiketu – može biti veći ili manji od uloga.

Ponuđeni iznos Cash Outa možeš prihvatiti ili odbiti u svakom trenutku.

Tvoj tiket – Tvoja pravila!

Kako uputiti zahtev za Cash Out opciju za tikete odigrane online putem MaxBet.ba i MaxBet mobilne aplikacije?

1. Prijavi se na svoj MaxBet nalog i potraži “Cash Out” ikonicu u pregledu odigranih tiketa. 2. Ukoliko na ikonici pored odigranog tiketa već postoji ponuđeni iznos za Cash Out – klikom na ikonicu je moguće odmah realizovati isplatu. 3. Ukoliko na ikonici pored odigranog tiketa ne postoji ponuđeni iznos za Cash Out – klikom na ikonicu možeš zatražiti Cash Out isplatu. 4. Dobijaš informaciju da li je za odigrani tiket postoji mogućnost Cash Out isplate. 5. Ponuđeni iznos za Cash Out možeš prihvatiti ili odbiti, bez ikakve obaveze.

Kako uputiti zahtev za cashout u MaxBet poslovnici?

1. Priloži operateru odigrani tiket i zatraži Cash Out isplatu. 2. Operater te informiše o mogućnosti Cash Out isplate i ponuđenom iznosu za isplatu. 3. Ponuđeni iznos za prevremenu isplatu možeš prihvatiti ili odbiti u roku od 15 sekundi.

NAPOMENA:

Za sve odigrane tikete možeš zahtijevati Cash Out isključivo u poslovnici gdje je uplaćen tiket. Ukoliko igrač prihvati ponuđeni iznos za Cash Out – igraču je isplaćena ponuđena suma (dobija povtrdu o isplati), a operater zadržava tiket. Ukoliko igrač odbije ponuđeni iznos za Cash Out – operater mu vraća priloženi tiket.

PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE:

Opcija Cash Out je dostupna isključivo kod pojedinih tiketa čiji je status aktivan (jedan ili više događaja na tiketu nisu počeli ili su u toku, ali još uvijek nijesu završeni).

Opcija Cash Out nije dostupna za tikete koji su već zaključeni kao gubitni.

Opcija Cash Out je dostupna na svim uplatnim mjestima MaxBeta, kao i na internet stranici (maxbet.ba ili putem MaxBet mobilne aplikacije).

Nakon uspješne realizacije Cash Out-a (igrač je prihvatio ponuđeni iznos za Cash Out) – mjerodavna je konačna isplata koju je igrač prihvatio, a naknadni i konačni rezultati nemaju nikakav uticaj na već prihvaćenu isplatu.

Prikaz opcije Cash Out je uvijek vidljiv na aktivnim tiketima bez obzira da li je opcija trenutno dostupna ili ne. Cash Out opcija može biti nedostupna za pojedine događaje ili tikete. MaxBet nije odgovaran ukoliko opcija Cash Out nije dostupna iz tehničkih razloga.

Ponuđeni Cash Out iznos može biti veći ili manji od uloga na tiketu i zavisi od više faktora:

  • vrijeme uplate tiketa
  • visine uloga
  • broja odigranih događaja na tiketu i njihove vrijednosti, odnosno ukupnog koeficijenta
  • broja događaja koji nisu počeli i njihove trenutne vrijednosti, odnosno ukupnog koeficijenta
  • broja pogođenih događaja i njihove vrijednosti, odnosno ukupno pogođenog koeficijenta
  • broja događaja koji su u toku i njihove trenutne vrijednosti ponude koeficijenata
  • bonusa na broj odigranih događaja
  • bonusa na broj pogođenih parova
  • ostvarenih benefita na uplatu tiketa (promocije, vaučeri, freebet bonus i dr.)

MaxBet nema obavezu da svaki upućeni zahtev za Cash Out od strane igrača prihvati.

Igrač nije u obavezi da svaki ponuđeni iznos za Cash Out prihvati.

Igrač je ograničen brojem pokušaja kojima može uputiti zahtjev za Cash Out u određenom vremenskom periodu, a u zavisnosti od samog statusa događaja koji se nalaze na uplaćenom tiketu i biće transparentan na samom tiketu.

Ukoliko je uplata tiketa izvršena Freebet sredstvima – zahtijevana Cash Out isplata će biti izvršena na način propisan pravilima za Freebet. (npr. Za tiket sa ulogom od 10,00 KM u Freebetu ponuđena je Cash Out isplata u iznosu od 50,00 KM. Ukoliko igrač prihvati ovaj Cash Out iznos – razlika u iznosu (ponuđena Cash Out isplata umanjena za ulog u Freebet sredstvima) se prebacuje na keš nalog igrača (40,00 KM).

Tiket koji je jednom isplaćen putem Cash Out opcije ne može se poništiti, niti ponovo naplatiti.

Usljed tehničkih problema, kao i u slučaju očigledne greške u ponudi za opciju Cash Out, MaxBet zadržava pravo da suspenduje eventualnu isplatu, izvrši korekciju ponude kvota za određene mečeve koje su bile aktuelne u momentu poslatog zahtjeva za isplatu, kao i da na osnovu toga ispravi iznos za isplatu na način kako je i predviđeno.

Svaki pokušaj neregularne naplate tiketa putem opcije Cash Out, kao i zloupotreba bilo kog njegovog dijela od strana igrača je strogo zabranjena. U tom slučaju MaxBet zadržava pravo da retroaktivno (naknadno) suspenduje eventualnu isplatu, odnosno izvrši povraćaj sredstava koja su neregularno isplaćena igraču koji je opciju zloupotrebio na bilo koji način. (npr. isplaćen Cash Out na tiket koji je u momentu zahtjeva već bio gubitan, isplaćen Cashout usljed pogrešne obrade rezultata na bilo kom meču u ponudi, pokušaj prevremene isplate tiketa odigranih sredstvima koja su dobijena na osnovu osvarenog bilo kog benefita i slično).

Posjeti MaxBet.ba.

(Sponzorisani tekst, 18+)