Golman Borca i bivši mladi reprezentativac BiH, Nikola Ćetković (22), našao se na udaru kritika navijača banjalučkog kluba.

Nikola Ćetković se fotografisao sa ocem sa šalom Crvene zvezde u Beogradu pred košarkaški meč sa Žalgirisom.

Njegov otac objavio je fotografiju, a potom su uslijedili bijesni komentari popularnih Lešinara koji često vode “navijačke ratove” u Banjaluci sa navijačima Zvezde.

Ćetković se potom oglasio na svojim profilima.

“Svojim drugovima i braći sa tribina dugujem objašnjenje i veliko izvinjenje. Došlo je do problema nakon što je moj otac na Facebooku podijelio sliku na kojoj nas dvojica držimo Zvezdin šal.

Moj otac, dugogodišnji navijač kluba iz Beograda, želio je sliku ispred Arene za uspomenu i bez loše namjere je objavio na društvenim mrežama. U potpunosti razumijem bijes i nezadovoljstvo naših navijača.

Uvijek sam davao sve i više za klub i ovaj grad. Svjesno sam narušio svoje zdravlje kako bih časno i dostojanstveno branio grb i boje našeg kluba. Nisam dozvolio nikome da priča loše o klubu i navijačima. Često sam dolazio u sukob mišljenja sa ljudima jer oni na Borac gledaju površno.

Borac je ono što teče u krvi, Borac je ono što ti daje snagu, Borac je život. Za mene je oduvijek bilo i biće dok sam živ. Još jedno veliko izvinite zbog stvari koje su dovele do ove situacije. Ako navijači misle da više nisam dobrodošao u njihove redove, poštovaću to i vratiti sva obilježja grupe”, napisao je Ćetković.

Nikola Ćetković je golman Borca od ljeta 2021. godine. Ukupno je branio na 55 utakmica, a početkom sezone doživio je povredu koljena zbog koje je van terena.

Ćetković je branio za sve mlađe selekcije Borca, a debitovao je i za A reprezentaciju BiH na meču sa SAD-om.

Njegov Borac ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Zrinjski.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16