Reprezentacija Bosne i Hercegovine u oktobru dočekuje Portugal, a nakon samo sat vremena sve ulaznice su rasprodane preko platforme Kupikartu.ba.

Veliki broj navijača je odmah krenuo u online kupovinu ulaznica što je izazvalo određene tehničke probleme na stranici Kupikartu.ba, ali na kraju su sve ulaznice rasprodane za samo sat vremena.

Mnogi su zabrinuti jer svi kupci su dobili na mail potvrdu o plaćanju, ali ne i dodatni mail sa ulaznicama u dodatku. Uz to niko se nije javljao na telefone Kupitehniku.ba.

“Tehnički problemi i veliko interesovanje publike trenutno usporavaju automatsko slanje E-ulaznica. Sve kupljene karte biće dostavljene u toku dana putem email-a u PDF formatu. Ljubazno molimo za strpljenje i zahvaljuemo se na razumijevanju!” potvrđeno je kasnije iz KupiKartu.ba 

Fudbalski savez BiH izdao je saopštenje povodom početka prodaje ulaznica.

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen.

Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, poručuju iz Fudbalskog saveza BiH.

Ulaznice za istočnu tribinu gdje se nalaze i VIP lože nisu u prodaji, a cijene karata za ovu utakmicu su bile 30 KM (tribina zapad) te 20 KM (jug i sjever).

Zmajevi će tri dana prije Portugala igrati utakmicu sedmog kola grupe J kvalifikacija za EURO u gostima protiv Lihtenštajna.

Raspored, tabelu i statistiku kvalifikacija za EURO 2024 pogledajte na linku ispod.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16