VIDEO \\ Nurkiću osam poena u trijumfu nad Wizardsima

Ekipa Denver Nuggetsa sinoć je ostvarila pobjedu nad Washington Wizardsima rezultatom 113:117. Denver je imao rezultatsku prednost većim dijelom utakmice, a domaći su bili nešto bolji u  posljednjoj četvrtini, no nedovoljno dobro da se izbjegne poraz. Naš reprezentativac Jusuf Nurkić je odigrao nešto više od 15 minuta na ovoj utakmici i postigao osam poena uz […]

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Ekipa Denver Nuggetsa sinoć je ostvarila pobjedu nad Washington Wizardsima rezultatom 113:117.

Denver je imao rezultatsku prednost većim dijelom utakmice, a domaći su bili nešto bolji u  posljednjoj četvrtini, no nedovoljno dobro da se izbjegne poraz.

Naš reprezentativac Jusuf Nurkić je odigrao nešto više od 15 minuta na ovoj utakmici i postigao osam poena uz pet skokova.

Također je dodao dvije asistencije i imao jednu blokadu.

Najefikasniji igrač u redovima Denvera bio je Gallinari sa 26 poena na svom kontu, dok je kod Washingtona najviše poena ubacio Temple, 20.

(Reprezentacija.ba)