Finale Lige šampiona se bliži, a na terenu će se naći dva izuzetna tima – Manchestar City i Inter. Dok se pripremate da podržite svoj omiljeni tim, Meridian je tu da vam donese još veću radost. Prognozirajte ko će osvojiti trofej i očekujte bonus.

Pred nama je jedan od najuzbudljivijih trenutaka u fudbalu ove sezone. Pridružite se Meridianu jer finale Lige šampiona donosi bonus.

Manchester City ili Inter – ko će u subotu u Istanbulu odnijeti titulu? City juri prvi pehar Lige šampiona, a Inter četvrti.

Englezi su demonstrirali izuzetno kvalitetan fudbal tokom čitave sezone, a zbog dosljednosti, taktičke discipline i izuzetnog napadačkog potencijala mnogi ih vide kao favorite. Ipak, ne zaboravimo snagu Intera. Ova italijanska ekipa ima čvrstu odbranu, ali i sposobnost da iskoristi prilike što može predstavljati ozbiljan izazov za Manchester City.

Biće to napeta i uzbudljiva borba za titulu, a 10. juna otkrićemo ko će izaći kao pobjednik u ovom velikom okršaju.

Zato se Meridian potrudio da za ovaj meč pripremi sjajnu i raznovrsnu ponudu, ali i bonuse za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Kako do bonusa?

Svi igrači koji uplate minimalno 5 KM i odigraju tiket koji u sebi sadrži finalni meč Lige Evrope osvajaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuju za izvlačenje u promociji.

Bonusi su spektakularni – možete da osvojite od 5 do 100 KM. Opcija je mnogo.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica Meridian časti sa 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijate i 20 KM kazino bonusa.

Registrujte se – i to je sve.

Posjetite meridianbet.ba, uvjerite se u najbolju ponudu za meč sezone i osvojite sjajne bonuse.

Uživajte u finalu Lige šampiona i neka pobijedi najbolji tim!

(Sponzorisani tekst, 18+)