Meridian će ponovo nagraditi vašu strast prema fudbalu. Finale Lige konferencija igraju Fiorentina i West Ham, prognozirajte ko će osvojiti trofej i očekujte bonus.

Fudbalska groznica trese Stari kontinent i zahvatila je sve ljubitelje fudbala. Pridružite se Meridianu jer finale Lige konferencija donosi bonus.

Fiorentina ili West Ham – ko će u srijedu na praškoj Fortuna Areni osvojiti trofej Lige konferencija i obezbijediti sebi sigurno mjesto u Ligu Evrope. 

Biće to napeta i uzbudljiva borba za titulu, a 7. juna otkrićemo ko će izaći kao pobjednik u ovom velikom duelu.

Zato se Meridian potrudio da za ovaj meč pripremi sjajnu i raznovrsnu ponudu, ali i bonuse za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Kako do bonusa?

Svi igrači koji uplate minimalno 5 KM i odigraju tiket koji u sebi sadrži finalni meč Lige Evrope osvajaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuju za izvlačenje u promociji.

Bonusi su spektakularni – možete da osvojite od 5 do 100 KM. Opcija je mnogo.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica Meridian časti sa 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijate i 20 KM kazino bonusa.

Registrujte se – i to je sve.

Posjetite meridianbet.ba, uvjerite se u najbolju ponudu za meč sezone i osvojite sjajne bonuse.

Uz Meridian, budite dio fudbalske euforije!

(Sponzorisani tekst, 18+)