Banjalučki Borac predstavio je prvo pojačanje za narednu sezonu.

Redove vicešampiona BiH pojačao je Nemanja Mihajlović, koji je u proljetnom dijelu protekle sezone igrao za Slogu Meridian.

“Nemanja Mihajlović novi je član našeg kluba. Mihajlović je potpisao je ugovor sa FK Borac i uprava kluba želi mu dobrodošlicu, te se radujemo njegovom pridruživanju našem klubu.

Vjerujemo da će Nemanja biti značajno pojačanje u igračkom sastavu našeg kluba, te dati ozbiljan doprinos ostvarivanju naših ambicija”, poručili su iz FK Borac.

“Drago mi je što sam stigao u banjalučki Borac. Čuo sam samo riječi hvale, i za klub, i za grad, tako da vjerujem da ću se vrlo brzo uklopiti. Dogovorili smo se za “pet minuta” i ambicije su nam se poklopile.

Znam da Borac svake sezone juriša na trofeje, tako da želim da pomognem u ostvarivanju svih ciljeva. Motivisan sam i željan da pokažem sav svoj kvalitet”, kazao je Mihajlović nakon potpisa ugovora.

Mihajlović igra na krilnim pozicijama, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za beogradski Partizan, nizozemski Heerenveen, poljsku Arku, turske klubove Balikesirspor i Boluspor, te Rad, Teleoptik i Spartak iz Subotice.

Prošao je sve odmladinske selekcije Srbije.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16