Real Madrid i Partizan će večeras odigrati majstoricu za prolazak na Final Four Evrolige, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

ODIGRAJ NA PARTIZAN I UZMI BONUS!

Sastavi tiket koji sadrži meč Real Madrid – Partizan i ukoliko tvoj tiket bude gubitan poklanjamo ti 10 KM BONUSA!

REAL MADRID – PARTIZAN – 1 (1.50) X (13.00) 2 (3.20)

Partizan je propustio veliku šansu da se plasira na Final Four Evrolige u Kaunas. Nakon dvije pobjede u Madridu, crno-bijeli su igrali dva meča pred svojim navijačima, ali oba puta je iz tih okršaja “Kraljevski klub” izašao trijumfalno.

Ipak, Real Madridu je posao bio znatno olakšan jer Partizan u obje utakmice nije mogao računati na svog lidera i kapitena Kevina Puntera. Pored njega, u utakmici broj tri nije igrao ni Mathias Lessort koji je jedan od najboljih centara u Evroligi ove sezone.

Pred odlučujući meč, stvari su se promijenile. Sada će Real Madrid biti bez dva bitna igrača. Guerschon Yabusele je i dalje suspendovan, dok je van stroja i Gabriel Deck zbog povrede. Činjenica je da neće biti ni Alekse Avramovića kod Partizana, međutim njegov izostanak bi trebalo manje da se osjeti.

Kroz čitavu seriju, Partizan je imao probleme sa napadom na zonsku odbranu Real Madrida. Željko Obradović je sada imao šest dana da dodatno spremi svoje igrače i ukoliko šut sa distance bude funkcionisao, nema razlog zašto “Parni valjak” i treći put ne bi slavio u prijestonici Španije.

Ako i vi mislite tako, onda pravac Meridian.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

I za duel u Madridu, spremna je najveća kvota na “dvojku” – 3.20!

Ukoliko želite još više da profitirate, onda je najbolja opcija kombinovanje pobjede Partizana sa ukupnim brojem poena. Na igre 2&više od 167.5 poena ili 2&manje od 167.5 poena kvota je impresivnih 5.75.

Možete da se kladite i sa kojom razlikom će Partizan ostvariti pobjedu. Trijumf crno-bijelih sa 1-5 razlike se “plaća” kvotom 6.00, a pobjeda sa 6-10 razlike 8.00. Ako ste uvjereni da će tim Željka Obradovića razbiti Real Madrid kao u utakmici broj dva, na trijumf gostiju od 11+ razlike kvota je 9.00.

Izdvajamo ova dva interesantna tipa za klađenje: Džanan Musa najefikasniji strijelac na meču kvota 5.5 i Kevin Punter plus Mathias Lessort 35 poena kombinovano kvota 6.00.

Ukoliko još uvijek nemate nalog, samo nekoliko klikova je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica Meridian časti sa 35 KM bonusa dobrodošlice: 20 KM kazino i 15 KM sport bonusa.

(Sponzorisani tekst, 18+)