Gdje su pogriješili? Kako su nestali Stevanović, Prcić, Hajrović, Medunjanin…

Neki od naših najboljih fudbalskih reprezentativaca već godinama su praktično izgubljeni i nikako ne igraju fudbal. Među njima su u prvom redu Miroslav Stevanović, Sanjin Prcić, Izet Hajrović i Haris Medunjanin. Gdje su pogriješili ovi visokokvalitetni fudbaleri i kako je njihova klupska karijera krenula nizbrdo? Sigurno je, uz njih u punoj formi, fudbalska reprezentacija Bosne […]

Povratak na članak
16 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
AnonimUS
21.01.2016. 14:13

Nisu oni nigdje pogrijesili nego su pogrjesili treneri koji su ih pozivali i jos uvjek neke pozivaju u reprezentaciju..

Anonimno
21.01.2016. 15:33

uvijek ce mi biti zao za stevanovica jer je to igrac kao da je brazilac opasan

steta steta

Mirza
21.01.2016. 15:33

Jos uvijek nije kasno da se vrate

Susic
21.01.2016. 19:44

Stevanovic je bio vele vrz te je trco ko lav po terenu u napad a nazad je letio ko zmaj da brani. Ja uvjek govorim I uvjek cu govoriti nase igrace uniste neke tudji treneri ko da nas svjet jos uvjek sto posto ne priznaje kao zemlja. Mi smo tek postali svona nogometna repka kako bi bilo za ostatak Europe da u bosni sve jedan igrac bude zvjezda? A naj vise nas jebe sto nasi igraci uvjek nadju sebi nekog agenta iz yuge koji ni Dan skole nemaju da su pametni trazit agente iz belgije austrije njemacke italije spanije engleske… Read more »

H.Asim
21.01.2016. 21:05

Zaboravili ste na Zahirovića.Dobar momak koji je dao uvijek sve od sebe igrajući za reprezentaciju.

Marshal
Reply to  H.Asim
22.01.2016. 01:12

Zaboravili i cini se ne slucajno.. Pa jedan ponajbolji igrac koji je ginuo za grb na grudima Muslimovic pa ni rijeci o njemu nikad nigdje.Nasa bruka

Didomova
Reply to  H.Asim
22.01.2016. 02:50

Bravo taj momak je bio jos od kvalifikacija svjetskog prvenstva radilica i kljucni u nasoj odbarania bilo ga je svagdje po terenu vazda trci. Ko brzi gonzales , on kad se nekom nakaci na leda nema mu proc jarane i isto ko osica samo trci u krug vada u pokretu i na ledima protivnika ,sjajan momak za repku ,kad se samo sjetim formacije koja je po meni bila najbolja sa misketom ,tad je repka bila najaca i najbolje formirana od odbrane do napada . Mesa bi to morao malo preispitat i vratit ovog momka nazad .Zahirovic je glavobolja za napadace… Read more »

Anonymus
Reply to  Didomova
22.01.2016. 11:02

Gdje igra sada Zahirovic ako uopste igra,cini mi se da je bio rezerva u Bohumu..da je i pola od tih vasih hvalispjeva istinito neki bi ga ozbiljniji klub angazovao,ne moze se reprezentacija graditi da drugoligaskim fudbalerima ili onim koji imaju menadzere sa vezama pa se tako lakse prodaju a kada se napokon negdje preko reprezentacije i prodaju nestanu apsolutno se vise za njih ne cuje,primjer Vrsajevic,klub ga prve sezone najurio..

Anonymous
21.01.2016. 22:08

Hajrovic je igracina ,treneri su idioti…pogotovo SS koi je umjesto Hajrovica koristio Vrsajevica i neke druge amatere, a Izeta drzo na klupi kad je bio u najjacoj formi…da je sve islo kako treba Izet bi sada igrao za Real Madrid ili minhenski Bayern…Sretno Izete. .ps j…se Safete.

polumrak
21.01.2016. 22:38

Gdje su pogriješili ? Možda u u izboru profesije !?

Susic
Reply to  polumrak
22.01.2016. 03:17

Pogresio ti je otac I mama sto te nisu abortelisali.

Anonymus
Reply to  polumrak
22.01.2016. 08:14

polumrak ovdje je najgore reci istinu onda su svi protiv tebe,nas narod voli da zivi u mastanju,ovi igraci su samo imali pokoji bljesak ali ne i kontinuitet zato i imaju ovakve karijere ptica selica..

erko
22.01.2016. 00:01

Naš je problem što nemamo kvalitetniju domaću ligu, da podrži ove igrače, jer mogli bi igrati u našoj ligi, ali ako 2. grčka liga bolje plaća šta se tu može. Zaboravili ste jednog od naših strelaca na SP Avdiju Vršajevića koji od ključnog igrača Hajduka za par mijeseci ostao bez kluba.

Anonymus
Reply to  erko
22.01.2016. 10:40

Takve igrace je najbolje zaboravit,koliko vrijede vidi se cim predju u neku imalo jacu ligu nema ih nigdje,nestanu i sa klupa za rezerve,njihov krajnji domet je Bih premier,Hnl ili neki fenjeras drugoligas iz slabijih evropskih liga..

"vrli menadzeri"
22.01.2016. 12:20

Jasta, nasi hajvani jos vijek vjeruju” menadzerima” koji su do jucer pucali na njih sa okolnih brda pa ih ovi prodaju u klubove gdje je konkurencija na njihovom mjestu haos jaka ili imaju neke talove jer krscanska Evropa ne voli igrace koji pred tkmu uce fatihu. Stevanovica je “sredila” srpska liga ( da je otiso u Albansku bolje bi m bilo jer ga u Srbiji ne begenisu jer je Srbin a igra za BiH). Sve je to POlITiKA( Medunjanin je nakon Izraela injihove lige poceo da propada- neigranjem, tamo je moro i pauzirat u toj teror drzavi od igranja radi… Read more »

Anonymus
Reply to  "vrli menadzeri"
22.01.2016. 14:30

hahaaaahaa pa Ribery,Ozil,Arda Turan i jos mnogi isto pred utakmicu uce fatihu pa opet igraju u vrhunskim ekipama i ligama,ja mislim da je upravo suprotno nasim navijacima je vazno da prouci fatihu i pusti bradicu a to sto se vuce ko prebjena macka po terenu se ne primjecuje,igraci sa ovakvim karijerama da godinama budu reprezentativci to je moguce samo kod nas i banana drzavama..

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM