Lige petice su ušle u završnu fazu kada se odlučuje o šampionima, učesnicima evropskih takmičenja i putnicima u niži rang, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za sve utakmice.

Takođe, uživajte u najboljoj vikend zabavi koju pruža Meridian. Specijalna promocija namijenjena baš svim igračima ove nedjelje donosi revolucionarnih 50% bonusa na prvu uplatu.

VIKEND REVOLUCIJA završava u ponoć! Sasvim dovoljno vremena da uplatite depozit – vaučerima KLIKER / xBon ili karticom i vaš saldo biće veći za 50%.

NEWCASTLE – ARSENAL – 1 (2.50) X (3.60) 2 (2.75)

Newcastle je napravio najveće iznenađenje u Premijer ligi još od Leicesterovog osvajanja ovog takmičenja. Skoro niko nije vidio “Svrake” u bilo kakvoj borbi za vrh tabele, a oni su došli na mali korak od toga da završe unutar top 4 i tako se izbore za nastup u Ligi šampiona naredne sezone.

Arsenal je skoro čitavim tokom takmičarske godine držao prvo mjesto u domaćem prvenstvu, ali su posustali u zadnjoj fazi sezone. Poraz od Manchester Citya prije 10 dana je vjerovatno i odlučio šampiona Engelske.

Izostanci:

Newcastle: Jamaal Lascelles (povreda), Emil Krafth (povreda), Allan Saint-Maximin (upitan)

Arsenal: Takehiro Tomiyasu (povreda), Mohamed Elneny (povreda), William Saliba (povreda)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri puta je pobijedio Arsenal, dok je jednom slavio Newcastle, a jednom je bilo neriješeno.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo u Meridianovoj ponudi možete pronaći Bet Builder. Ova igra vam omogućava da odigrate neograničen broj različitih tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako sa meča Newcastle-Arsenal odigrate sljedeće tipove u Bet Builderu:

-Oba tima daju gol
-Više od 2.5 gola na utakmici
-Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
-Arsenal daje gol u prvom poluvremenu
-Newcastle postiže 1 ili 2 gola na utakmici

Kvota će biti 4.39!

ATALANTA – JUVENTUS – 1 (2.45) X (3.35) 2 (3.00)

Atalanta je uhvatila odličnu formu u posljednje vrijeme. Savladali su Romu, Torino i Speziju, te sada imaju više nego realne šanse da se izbore za nastup u Ligi šampiona naredne sezone. Uspijevali su u tome u prošlosti i ova utakmica protiv Juventusa bi mogla biti jedna od presudnih.

Torinska “Stara dama” je niz loših rezultata u Seriji A prekinula pobjedom protiv Leccea u srijedu. Prije toga su imali četiri meča bez trijumfa i to je ugrozilo njihovo mjesto unutar top 4. Predstoji im i završnica u Ligi Evrope gdje u polufinalu igraju sa Sevillom.

Izostanci:

Atalanta: Hans Hateboer (povreda), Simone Muratore (povreda), Ademola Lookman (upitan)

Juventus: Adrien Rabiot (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Dva puta je slavio Juventus, u dva navrata je bilo neriješeno, a jednom je Atalanta izašla kao pobjednik.

Kada su se Atalanta i Juventus posljednji put sastali, bilo je 3:3 u Torinu. Ako mislite da ćemo nešto slično vidjeti i sada, Meridian ima pravu igru.

GG (oba tima daju gol) možete kombinovati sa dosta različitih opcija u igri “Dupla opklada” uz fantastične kvote.

Samo neke od interesantnih opcija za tipovanje su:

GG&2-5 (oba tima daju gol i 2-5 pogodaka na meču) – 1.95
GG&I1-3 (oba tima daju gol i 1-3 pogodaka u prvom poluvremenu) – 2.30
IIGG&3+ (oba tima daju gol u drugom poluvremenu i najmanje tri pogotka na meču) – 4.20
IGG&I3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri pogotka u prvom poluvremenu) – 10.00

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

(Sponzorisani tekst, 18+)