Nakon preostalih 8 večerašnjih susreta 4. kola grupne faze Lige prvaka sutra su na rasporedu utakmice četvrtog kola Europske lige. Nažalost, naš reprezentativac Senad Lulić zbog povrede će propustiti i sutrašnju utakmicu Lazija protiv kiparskog Apollona.

Lulić se još uvijek nije oporavio od povrede i do sada je propustio posljednja četiri meča svoga tima. Trener Nebeskoplavih Vladimir Petković nije ga uvrstio u kombinacije za sutrašnji "revanš" protiv Apollona u Rimu. Prvi dvoboj ovih momčadi odigran na Kipru završen je bez golova, 0:0.

Lazio je trenutno drugi na tabeli sa 5 osvojenih bodova, dok prvoplasirani Trabzonspor ima 7 bodova na svom kontu. Apollon je treći sa bodom manje od Lazija, dok je posljednja Legia iz Varšave bez bodova.

Pomenimo i sutrašnji nastup Rijeke u okviru Europske lige, na Kantridi protiv Lyona. Naš reprezentativac Zoran Kvržić najavljen je u početnoj postavi Rijeke u meču u kojem će uz pomoć domaće publike pokušati prirediti iznenađenje i savladati momčad Lyona.

Mujdžin Freiburg gostuje u Portugali kod Estorila.

(Reprezentacija.ba)