U okviru liga petice, danas se igraju tri velika fudbalska derbija u Rimu, Milanu i Barceloni, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 100% bonusa i 300 besplatnih spinova.

LAZIO – ROMA – 1 (2.75) X (2.90) 2 (2.80)

Maurizio Sarri je kroz karijeru važio za trenera čije ekipe uvijek igraju na gol više, ali Lazio je sve samo ne to ove sezone. “Nebesko plavi” su primili svega 19 golova u Seriji A i samo je odbrana Napolija efikasnija. Na zadnja četiri ligaška meča je Ivan Provedel sačuvao svoju mrežu i pokušaće to da učine i ovog vikenda u velikom rimskom derbiju.

Roma je napravila dva velika kiksa u zadnja tri kola. Prvo su šokantno izgubili od Cremonesea kome je to jedina pobjeda u čitavoj sezoni, a proteklog vikenda su poraženi sa 4:3 od Sassuola na “Olimpicu”. Ukoliko se tim Josea Mourinha ne izbori za mjesto u Ligi šampiona, velika je vjerovatnoća da će portugalski stručnjak raditi negdje drugo naredne jeseni.

Izostanci:

Lazio: Ciro Immobile (povreda), Elseid Hysaj (upitan)

Roma: Andrea Belotti (povreda), Marash Kumbulla (suspenzija), Diego Llorente (upitan), Lorenzo Pellegrini (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Lazija, dva trijumfa Rome.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. Jedna od igara koju možete pronaći samo u ovoj kladionici je Bet Builder.

Bet Builder vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

S obzirom na način kako igraju sve Mourinhove ekipe, a i na to koliko Lazio prima malo golova, mnogi očekuju da će mreže mirovati. Kvota na igru 0-2 je samo 1.50, ali uz pomoć Bet Buildera je možete znatno “nabildati” ako odigrate sljedeće tipove:

Manje od 2.5 gola na utakmici
-Jedan ili oba tima ne daju gol
-Lazio manje od 2.5 gola na utakmici
-Roma manje od 1.5 gola na utakmici
-Manje od 6.5 žutih kartona na utakmici
-Više od 7.5 kornera na utakmici

Dobićete kvotu 5.34!

INTER – JUVENTUS – 1 (2.00) X (3.45) 2 (3.95)

Inter je uspio nakon velike borbe da eliminiše Porto u osmini finala Lige šampiona. Na taj način je napravljen iskorak u Evropi te će Simone Inzaghi gotovo sigurno ostati na kormilu ekipe ukoliko zadrži poziciju unutar top 4 u Seriji A. Ako Nerazzurri usput nanesu poraz i velikom rivalu u jednom od najvećih italijanskih derbija, to će samo biti plus za Inzaghija u notesu upravljačke strukture Intera.

Nakon drakonske kazne i oduzimanja 15 bodova u domaćem prvenstvu, Juventus je svoj fokus prebacio u potpunosti na Ligu Evrope. Tamo su stigli do četvrtfinala i definitivno kroz to takmičenje vide lakši način da stignu do Lige šampiona. To ne znači da će odustati od borbe na oba fronta, ali da bi zadržali bilo kakve šanse u Seriji A, moraju slaviti u Milanu večeras.

Izostanci:

Inter: Robin Gosens (povreda)

Juventus: Alex Sandro (povreda), Paul Pogba (povreda), Moise Kean (suspenzija), Arkadiusz Milik (upitan), Bremer (upitan), Leonardo Bonucci (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri neriješena ishoda, po jedna pobjeda Intera i Juventusa.

Jedna od igara koju možete pronaći samo u Meridianu je “Dupla sigurica”. Ukoliko odigrate neki tip iz ponude ove igre, potrebno je da se desi jedan od dva navedena scenarija i tip će biti dobitan.

U ponudi Meridiana se nalazi 24 različita opcija za klađenje iz kategorije “Dupla sigurica”, a mi izdvajamo četiri:

2 ili GG (pobjeda Juventusa ili oba tima daju gol) – 1.55
1 ili 4+ (pobjeda Intera ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.60
X ili I2+ (neriješeno ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.95
IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.35

BARCELONA – REAL MADRID – 1 (2.20) X (3.55) 2 (3.30)

Barcelona dočekuje “El Classico” sa devet bodova više od najvećeg rivala i ukoliko izađu neporaženi, gotovo sigurno će osvojiti La Ligu. To bi bio izuzetan uspjeh za Katalonce i potencijalni početak dominacije sa legendarnim Xavijem na klupi. Odbrana Barcelone je izvanredna ove sezone. Primili su samo osam golova na 25 odigranih utakmica što je impozantan podatak.

Real Madrid je bez ikakvih problema eliminisao Liverpool u osmini finala Lige šampiona. Izabranici Carla Ancelottija se nadaju da bi trijumfom na “Nou Campu” stvorili dodatni pritisak Barceloni i eventualno ih prestigli u posljednjoj trećini sezone. U svakom slučaju, u “Kraljevskom klubu” su svi svjesni da je ovo zadnji voz u La Ligi i ostaviće sve što imaju na terenu.

Izostanci:

Barcelona: svi igrači su na raspolaganju

Real Madrid: David Alaba (povreda), Ferland Mendy (povreda)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Barcelone, jedan iks i jedan trijumf Real Madrida.

Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima mogućnost da se kladite na to koliko će neki igrač imati golova, asistencija, šuteva na gol, uklizavanja ili šuteva u okvir gola.

Svi igrači Barcelone i Real Madrida se mogu pronaći u ponudi, a mi ćemo izdvojiti samo neke interesantne tipove:

Dani Carvajal 2+ uklizavanja – 1.85
Robert Lewandowski 1+ golova – 2.25
Vinicius Junior 1+ asistencija – 3.60
Karim Benzema 3+ šuteva u okvir gola – 4.90
Frenkie de Jong 2+ šuteva na gol – 5.80

Posjeti Meridian, izaberi pravu igru za sebe i profitiraj na velikim evropskim derbijima danas!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)