Utakmice osmine finala Lige Evrope i Lige konferencija se igraju večeras, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket uz najveće kvote koje ima kladionica Meridian.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionicaMERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

ROMA – REAL SOCIEDAD – 1
Kvota: 2.20

Roma i Jose Mourinho su sigurno očekivali više od ove sezone, ali i dalje mogu ostvariti svoje ambicije. To je plasman u Ligu šampiona naredne sezone, a dva su puta do tamo. Ovaj kroz Ligu Evrope je sigurno teži, ali i prošle godine je “The Special One” pokazao da se odlično snalazi u nokaut fazi evropskog takmičenja.

Real Sociedad takođe ima veliku priliku da zaigra u Ligi šampiona prvi put nakon 10 godina. Glavna konkurencija za četvrto mjesto u La Ligi im je Betis, a trenutno imaju bodovnu prednost ispred njih. Španski klubovi tradicionalno dobro igraju u Ligi Evrope i taj epitet će probati da opravda i ekipa iz San Sebastiana.

Izostanci:

Roma: svi igrači su na raspolaganju

Real Sociedad: Umar Sadiq (povreda), Martin Merquelanz (povreda), Aritz Elustondo (upitan)

Međusobni skor: Roma i Real Sociedad se nikada prije nisu sastali.

Obrazloženje prognoze: Iako ne pruža svoja najbolja izdanja u domaćem prvenstvu u kontinuitetu, Roma je protiv Salzburga pokazala da može odigrati odlično, pogotovo na “Olimpicu”. Prognoziramo da će to biti slučaj i sada protiv Real Sociedada, te da će steći prednost pred revanš.

JUVENTUS – FREIBURG – 1
Kvota: 1.70

Nakon oduzimanja 15 bodova u Seriji A, Juventus će pokušati da ode do samog kraja u Ligi Evrope. Iz ove perspektive, djeluje da je mnogo lakše tamo osvojiti trofej i tako se plasirati u Ligu šampiona nego završiti unutar top 4 u domaćem prvenstvu.

Freiburg igra možda i najbolju sezonu u svojoj istoriji. Prvi put su dogurali ovako daleko u evropskim takmičenjima, a u Bundesligi su na diobi četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Christian Streich godinama radi izvanredan posao za ovaj klub i probaće dobro da se prezentuju i u Torinu.

Izostanci:

Juventus: Arkadiusz Milik (povreda)

Freiburg: Daniel-Kofi Kyereh (povreda)

Međusobni skor: Prvi put će Juventus i Freiburg igrati jedni protiv drugih.

Obrazloženje prognoze: Iako je Freiburg više nego neugodan protivnik, Juventus je u veoma dobroj formi, a skoro potpuni fokus je prebačen na Ligu Evrope. Vjerujemo da je “Stara dama” naučila lekciju iz dvomeča sa Nantesom i da neće ništa željeti da prepusti slučaju ovaj put.

SHERIFF – NICE – 2
Kvota: 1.95

Sheriff je nakon velikog preokreta izbacio Partizan iz Lige konferencija i sada ih očekuje okršaj sa Nicom u osmini finala. Šampion Moldavije već dvije sezone pravi fenomenalne rezultate u Evropi, a eventualni prolazak u četvrtfinale bi bio istorijski rezultat.

Nice se preporodila u drugom dijelu sezone, tačnije od momenta kada je otpušten Lucien Favre. Stigli su do sedmog mjesta u Ligi 1, a nije isključeno da tu poziciju dodatno poprave do kraja. Naravno, u Ligi konferencija je cilj otići do kraja i osvojiti evropski trofej.

Izostanci:

Sheriff: Abou Ouattara (povreda)

Nice: Marcin Bulka (povreda)

Međusobni skor: Nikada prije Sheriff i Nice nisu igrali međosbno.

Obrazloženje prognoze: Sheriff nije blistao protiv Partizana i više je prošao zbog jako loše igre beogradskih crno-bijelih. Nice je neuporedivo kvalitetnija ekipa i očekujemo da to pokažu već u Moldaviji i steknu kapitalnu prednost pred revanš u Francuskoj.

Meridianov tiket dana:

Roma – Real Sociedad – 1
Juventus – Freiburg – 1
Sheriff – Nice – 2

Ukupna kvota: 7.48

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)