AdmiralBet sportska kladionica nudi najveće kvotu za meč: Liverpool – Real Madrid.

Večeras do 21h konačno gledamo istinski fudbalski spektakl. Na čuvenom „Anfield“ stadionu, prošlogodišnji finalisti se bore da ove godine sačuvaju sezonu.

NA OVOM LINKU PREUZMITE ADMIRALBET-a POKLON OD 20 KM – BEZ USLOVA!

Liverpool se davno oprostio od mogućnosti osvajanja Premier League, dok se Madriđani sa 8 bodova zaostatka za vodećom Barsom još bar i nadaju.

Za obje ekipe ovo je definitivno meč koji može da okrene sezonu, ali zato su i kvote poprilično ujednačene.

Liverpool – Real Madrid ( 1 – 2.40 X – 3.50 2 – 3.25 )

Ono što za obje ekipe predstavlja problem, svakako su povrede. U sastavu Jirgen Klopp-a večeras sigurno nećemo gledati igrače: Tiago, Ramsay, Konate, Arthur i Diaz, dok je čak u D. Nunez pod znakom pitanja.

Sa druge strane „Kraljevi“ ne mogu računati na M. Diaza, F. Mendy-a, Tchouameni-a i Tony Krossa. Jedina stvar koja ohrabruje navijače „Redsa“ jesu dvije vezane pobjede. Savladan je gradski rival Everton u derbi meču, a zatim i nikad popularnije „Švrake“ sa rezultatom 2:0 na gostujućem terenu. Suludo je govoriti da li bilo koja od ove dvije ekipe večeras može da pobjedi, kad su obje ekipe sam vrh fudbala, pa mogu savladiti bilo kog protivnika, ali ipak ova utakmica sama od sebe nameće dvije opcije za igru. Prva je sigurno igrati na favorizovan Liverpool, a kao dovoljan razlog je samo to što igraju na domaćem terenu. Kvota je vrhunskih 2.45, ali ipak za igrače koji uživaju u napadu na neke što ozbiljnije kvote pobjeda Real Madrida sa gol kombinacijom sigurno je izbor.

Eintracht Franfurt – Napoli ( 1 – 3.40 X – 3.50 2 – 2.43 )

Pored utakmice koja se večeras u istom terminu ( od 21h ) igra u Liverpulu, ovo je utakmica koja privlači manje pažnje gledatelja, ali sigurno neopravdno. Ovo je utakmica koja može da „rodi“ pravu goleadu.

Napolitanci su ove sezone i nikad boljoj formi. Ovakva igra nije se vidjela još od vremena najvećeg imena koji je igrao za Napoli – Diego Armando Maradona. U domaćem prvenstvu imaju prednost od čak 15 bodova ispred drugoplasiranog Intera, tako da je Skudeto praktično već osvojen, ali ipak ovo nije kraj postavljenim ciljevima. Napad na popularnu „Ušaru“ jedan je od imperativa, ali gostujuća utakmica u nokaut fazi je ono što presuđuje prolaz dalje. Obje ekipe su vrhunski golgeterski nastrojene. E. Frankufurt je prethodnih pet mečeva postigao čak 13 golova, dok su Napolitanci na pet vezanih pobjeda upisali 12 golova. Jedna od najpopularnijih igri ljubitelja sportske prognoze, čuveni GG3+, večeras je tipovan kvotom 2.27, ali mnogi bukmejkeri se nadaju da ova utakmica sigurno može da ide i na GG4+, jer ponuđena kvota je vrhunskih – 3.60!

Kako biste bili u toku sa svim mogućnostima da se zabavite praktično BESPLATNO, ispratite promocije AdmiralBet-a koje vam pružaju najveće bonuse u Bosni i Hercegovine. Zapratite AdmiralBet BiH Facebook i Instagram nalog i očekujete zabavu koja je uvijek #viseodigre!

(Sponzorisani tekst, 18+)