Početkom 2023.g na Volcanobet.ba online casinu osvojen je rekordni jackpot od 44.850 KM. Slot igra koja je donijela ovu impresivnu nagradu bila je HOT DECO od Amusnet provajdera.

Sretni igrač je sa spinom od 0.30 KM pokrenuo jackpot bonus igru, izabrao 3 pik-a i tako osvojio nevjerovatni jackpot od 44.850 KM.

U svakom trenutku je moguće osvojiti jedan od četiri jackpota, koji su ilustrovani kartaškim simbolima tref, karo, herc i pik. Jackpot se pokreće nasumično tokom igre i kad se pokrene, igrač dobija izbor od 12 karata koje izvlači dok ne dobije 3 ista znaka i tako osvoji jackpot.

Pravo je vrijeme da ispoljite otvorenost prema novim izazovima, registruj se na volcanobet.ba platformi, autorizuj svoj nalog i sa bonusom dobrodošlice uplovi u svijet casino zabave!

Važno je da znaš da su na online casinu metode uplate i isplate maksimalno olakšane i pružaju ti mogućnost da u najkraćem roku isplatiš svoj dobitak.

Svi tvoji podaci su sigurni i zaštićeni, stoga na VolcanoBet.ba platformi možeš da igraš bezbjedno.

Pridruži nam se na @volcanobet.ba instagram profilu, i posjeti naš sajt promo.volcanobet.ba gdje te osim informacija čekaju i mnogi benefiti i iznenađenja.

Novac možeš da uplatiš putem kartica Visa i Mastercard, Volcanobet terminala, u Volcano poslovnicama, putem bonova, kao i putem široke mreže Volcanobet partnera sa preko 250 uplatnih mjesta (pumpe, kiosci, marketi…).

Svoje dobitke možeš da isplatiš u Volcano poslovnicama, putem tekućeg računa, kao i na mreži od preko 80 lokacija (Minutica, Nešković..)

I to sve, BEZ PROVIZIJE.

Igraj naše ultra popularne igre iz široke palete provajdera koje nudi naša platforma Habanero, EGT, Pragmatic play, Fazi, Aviator, Evoplay, Playson, Authentic gaming.

(Sponzorisani tekst, 18+)