Preostalo je još malo vremena da učestvuješ u velikoj nagradnoj igri i odvezeš BMW 4 Gran Coupe! Izvlačenje dobitnika možete pratiti uživo na AdmiralBet instagram profilu, 31.12. od 12 časova.

Renomirani brend AdmiralBet, član austrijske grupacije Novomatic, evropskog lidera na polju igara na sreću, od sada i u našoj zemlji.

Svjetski nivo usluge je imperativ AdmiralBet poslovanja. Potpuno novi doživljaj klađenja i zabave u svim novootvorenim poslovnicama omogućuje igračima do sada neviđeni ambijent na našim prostorima. Pored poslovnica aktivna je i AdmiralBet online platforma koja vam nudi bogatu ponudu sportskog klađenja i najpopularnije slot igre, a odlično korisničko iskustvo i fantastične promocije ce vam omogućiti još bolju zabavu!

AdmiralBet ti uvijek pruža više od igre tako da već nakon registracije i autorizacije naloga uživaj u specijalnom bonusu dobrodošlice koji uvećava prvi depozit za 200% – 100% bonusa za sportsko klađenje i 100% bonusa za slot!

U toku je i velika nagradna igra u kojoj učestvuju svi registrovani igrači na online platformi sa minimalnim depozitom 5 KM, a glavna nagrada je BMW 4 Gran Coupe! Izvlačenje dobitnika je zakazano za 31.12. u 12 časova, a sve možete pratiti i uživo na AdmiralBet instagram profilu @admiralbetbih. Ako još uvijek nisi, registruj se i ne propustili priliku da učestvuješ.

Više o samoj nagradnoj igri pročitajte OVDJE.

Zapratite AdmiralBet na društvenim mrežama i ostanite u toku sa vrhunskim promocijama i aktuelnostima:
https://www.instagram.com/admiralbetbih/
https://www.facebook.com/admiralbetbih/

(Sponzorisani tekst, 18+)