Renomirani brend AdmiralBet, član austrijske grupacije Novomatic, evropskog lidera na polju igara na sreću, od sada i u našoj zemlji.

Svjetski nivo usluge je imperativ AdmiralBet poslovanja. Potpuno novi doživljaj klađenja i zabave u svim novootvorenim poslovnicama omogućuje igračima do sada neviđeni ambijent na našim prostorima. Pored poslovnica aktivna je i AdmiralBet online platforma koja vam nudi bogatu ponudu sportskog klađenja i najpopularnije slot igre, a odlično korisničko iskustvo i fantastične promocije ce vam omogućiti još bolju zabavu!

AdmiralBet ti uvijek pruža više od igre tako da već nakon registracije i autorizacije naloga uživaj u specijalnom bonusu dobrodošlice koji uvećava prvi depozit čak 3 puta – 100% bonusa za sportsko klađenje i 100% bonusa za slot!

U toku je i velika nagradna igra u kojoj učestvuju svi registrovani igrači na online platformi. Nagradna igra traje od 1. Novembra do 30. Decembra, a glavna nagrada je BMW 4 Gran Coupe! Ako još uvijek nisi, registruj se i ne propustili priliku da učestvuješ.


Više o samoj nagradnoj igri pročitajte OVDJE.

Zapratite AdmiralBet na društvenim mrežama i ostanite u toku sa vrhunskim promocijama i aktuelnostima:

https://www.instagram.com/admiralbetbih/

https://www.facebook.com/admiralbetbih/

(Sponzorisana objava, 18+)