Emir Hadžić više nije direktor FK Sarajevo

Hadžić napušta funkciju sportskog direktora kluba sa Koševa


Emir Hadžić više nije direktor FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo

Emir Hadžić od 1. decembra 2022. godine više neće biti sportski direktor FK Sarajevo, potvrđeno je na zvaničnoj stranici Bordo kluba.

“Prije svega želio bih se zahvaliti predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i za mene je velika čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa renomeom kluba kakav je Sarajevo i da nisu ispunjena očekivanja ni nas samih kao ni navijača”, kazao je Hadžić i dodao:

“Svjestan sam grešaka koje sam napravio i za njih preuzimam odgovornost. Hvala svim uposlenicima kluba na profesionalnoj saradnji kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. Siguran sam da je sa g. Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru”. 

FK Sarajevo se zahvalio Emiru Hadžiću na vrijednom i predanom radu te mu poželio mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.

Iz Sarajeva su saopštili da će Hadžić karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare