Nakon odlične prve sezone naše FIFA Esport reprezentacije Bosne i Hercegovine u FIFAe Nations League 2022 vrijeme je za pripreme za novu sezonu, stoji u objavi NS/FS BiH.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i ove sezone učestvuje u FIFA-inom projektu u jednoj od najpopularnijih nogometnih simulacija na svijetu, FIFA 23.

U mjesecu novembru nas očekuju kvalifikacije kroz koje će se kapitenu reprezentacije Tariku Novi pridružiti dva nova člana koji ostvare najbolje rezultate.

Devet najboljih iz prvog dijela kvalifikacija će se pridružiti sedmorici igrača iz prošlosezonskih kvalifikacija. Tako ćemo od ovogodišnjih top 16 dobiti dva najbolja igrača koji će u konačnici braniti boje NS/FS BiH u FIFAe Nations League 2023.

Ekipa iz EA Sports će u saradnji sa našim Efootball reprezentativcem BiH Feđom Đedovićem osigurati što bolje uslove za besprijekorne kvalifikacije u nadi da će dva najbolja igrača doći do kraja takmičenja i obući dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Prijave možete izvršiti na linku u nastavku – https://forms.gle/VK7vZkgzkwbjGw2f6
Za sva dodatna pitanja možete pisati na discord kanalu NS/FS BiH za predstojeće kvalifikacije – https://discord.com/invite/vcejz6szHN

(Reprezentacija.ba)