Feđa Dudić neće predvoditi Sarajevo u derbiju protiv Borca

Sarajevo i Borac narednog vikenda igraju derbi 13. kola PL BiH


Feđa Dudić neće predvoditi Sarajevo u derbiju protiv Borca
Foto: FK Sarajevo

Feđa Dudić neće sa klupe predvoditi Sarajevo narednog vikenda u derbi meču 13. kola protiv banjalučkog Borca.

Dudić je u petak dobio protiv Tuzle zaradio javnu opomenu i morat će pauzirati jer mu je to bio treći žuti karton ove sezone.

Također, za Sarajevo u narednom kolu zbog žutih kartona neće igrati Rijad Kobiljar, Nardin Mulahusejnović i Vlatko Drobarov.

U momčad se nakon odrađene suspenzije vraćaju Frane Čirjak te Dal Varešanović.

Inače, Sarajevo je nakon 12 odigranih kola na šestoj poziciji sa 16 bodova, dok Borac zauzima treće mjesto sa četiri boda više.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
istina
04.10.2022. 13:26

evo što gubi utakmice, nego i gazi tradiciju kluba. pogledajte sliku i njegovo ukupno pojavljivanje u javnosti i u medijima. NIKAKVE dodirne tačke sa klubom. na njemu su druge boje kluba kao i zvanični grb u crno-bijeloj nijansi. tradicija je skroz pod nogama radi modnih efekata. zato se i čudim pravim navijačima i gazdi kako to dopuštaju. ako treba motivisati da igrači dadnu zadnji atom na utakmici za klub i njegove boje onda nije čudo što gube. ovo je đavolja boja i boja zločinačkih vojska kako u ovom tako i 2. svjetskom ratu na našim područjima. boje kluba su dodirna… Read more »

istina
04.10.2022. 13:28

modne detalje na piste za modu, a ako ne ono najlakše u fudbalu, smjena trenera i dovesti trenera koji poštuje klub i neseka se sa njim. I još nešto uz ovo. džaba mu moda i IN trendovi, jer oni ne donose bodove. 4 zadnje utakmice od 12 mogućih osvojeno jadnih 2 boda. puno ili MALO. za većinu malo, jer je poznato pravilo u fudbalu, za uspjeh(bodove) su zaslužni igrači a za neuspjeh krivac je trener.