Derbi Londona i duel Intera i Rome biće u fokusu svih fudbalskih zaljubljenika danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara za sve mečeve iz liga petice.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

ARSENAL – TOTTENHAM – 1 (2.20) X (3.75) 2 (3.35)

Nije se dešavalo često u posljednjih pet godina da veliki londonski rivali igraju derbi koji zapravo odlučuje jednu od najviših pozicija u Premijer ligi. Arsenal ovo kolo dočekuje na vrhu tabele i ako upiše tri boda tamo će i ostati. S druge strane, Tottenham bi trijumfom sigurno prenoćio na prvom mjestu, a tamo bi i ostao ako Manchester City ne bi slavio u gradskom derbiju u nedjelju.

Mikel Arteta i Antonio Conte su napravili izvanredan posao do sada sa svojim ekipama. “Tobdžije” dugo nisu izgledale ovako opasno. Martin Odegaard, Gabriel Martinelli i Gabriel Jesus izgledaju odlično i ako nastave u ovom ritmu, povratak u Ligu šampiona djeluje kao minimum onoga što mogu ostvariti. “Pjevci” imaju i veće ambicije od toga. Conte se nikad ne zadovoljava sa manje od titule, ma koliko to nerealno izgledalo.

Ovaj derbi će definitivno obilježiti velika tenzija i želja da se stigne do trijumfa, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara za sve mečeve iz liga petice. Igrači mogu da pronađu više od 2,100 različitih opcija za tipovanje po susretu.

Pored toga, Meridian je jedina kladionica u regionu koja u svojoj ponudi ima Bet Builder.

Bet Builder omogućava igračima da sa jedne utakmice odigraju neograničen broj različitih igara i da za to dobiju jedinstvenu kvotu. Na primjer, ako se sa utakmice Arsenal – Tottenham odlučite za sljedeće tipove:

-Više od 2.5 gola na meču
-Oba tima daju gol
-Arsenal pobjeđuje ili neriješeno
-U prvom poluvremenu će biti postignut minimalno jedan gol
-Arsenal postiže prvi gol u prvom poluvremenu
-Tottenham postiže manje od dva gola u prvom poluvremenu

Dobićete kvotu 5.11!

Pored toga što nudi najveće kvote i najraznovrsniju ponudu, Meridian svim svojim igračima nudi mogućnost kombinovanja prematcha i livea. To znači da na isti tiket možete staviti utakmice koje nisu počele sa onima koje su u toku.

Arsenal i Tottenham svoj okršaj počinju u 13.30h i ako iz bilo kojeg razloga ne stignete do tada da odigrate tiket, a želite da se na njemu nađe londonske derbi, nema nikakvih problema.

Npr. u 13.45h i dalje možete ovu utakmicu da stavite na isti tiket sa onim mečevima koji počinju u 16h.

INTER – ROMA – 1 (2.10) X (3.65) 2 (3.65)

Iako se Romelu Lukaku vratio u crno-plavi dio Milana, to nije donijelo napredak u igri kakvom se Inter nadao. Dalo se naslutiti već u prvom kolu protiv Leccea da će tim Simonea Inzaghija imati određene probleme, ali ovako lošu formu niko nije očekivao. Tri poraza poslije sedam kola Serie A i sedma pozicija na tabeli su upalili alarme i Nerazzurri nemaju više prostora za kiks.

Roma je dovođenjem Paula Dybale, Ginija Wijnalduma i Andree Belottija mislila da je odradila sve što je neophodno za iskorak i ulazak u top 4. Ipak, ako se po jutru poznaje dan, neće ići sve onako glatko kako je Jose Mourinho zamislio. Možda je protiv Atalante sreća zaista okrenula leđa “Vučici”, ali debakl u Udinama i poraz u Bugarskoj od Ludogoretsa su svakako nešto što Rimljani sebi ne smiju dopustiti.

Među više od 2,100 različitih opcija za klađenje koje Meridian nudi svojim igračima, nalazi se ogroman broj igara koje možete pronaći isključivo i samo u ovoj kladionici.

Jedna od tih igara je BROJ ŠUTEVA IGRAČA NA GOL i BROJ ŠUTEVA U OKVIR GOLA. Na primjer, ako se opkladite da će Edin Džeko imati minimalno jedan šut u okvir na gola na ovom meču kvota je 1.50. Na igru Džeko 3+ šuteva na gol, kvota je 1.65.

Možete se kladiti i na BROJ ASISTENCIJA. Ukoliko mislite da će Hakan Čalhanoglu imati bar jednu asistenciju na ovom meču, kvota je impresivnih 3.50, a na to da će imati dvije ili više čak 15.00!

Posjetite Meridian i pronađite veliki broj različitih igara sličnog tipa koje samo ova kladionica nudi.

Danas je na programu dosta utakmica i u ostalim ligama petice. U Ligi 1, Cristophe Galtier će na “Parku prinčeva” sa PSG-om dočekati svoj bivši tim Niceu. Barcelona će seriju pobjeda u La Ligi probati da nastavi na gostovanju kod Mallorce, dok će Union Berlin putovati u Frankfurt sa ambicijom da trijumfuje i ostane na vrhu Bundeslige.

(Sponzorisani tekst, 18+)