Kompanija Meridian donirala je opremu za sve selekcije FK Sloga Meridian iz Doboja. Na ovaj način se nastavlja izvanredna saradnja koju od ove sezone imaju jedna od najboljih regionalnih kladionica i jedan od simbola grada Doboja.

Na dresu se nalazi grb kluba, grb grada Doboja i naziv naslovnog sponzora – Meridian.

Zahvaljujući ovoj donaciji, kadeti, pioniri i juniori će biti obučeni na identičan način kao njihove kolege iz seniorskog tima koji je na odličan način započeo svoju prvu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Trener omladinskih kategorija FK Sloga Meridian Savo Mihajlović je u izjavi povodom ove donacije istakao sljedeće:

“Želim da se u ime omladinskih selekcija FK Sloga Meridian zahvalim kladionici Meridian na donaciji sportske opreme za premijerligaške ekipe pionira, kadeta i juniora. Nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti saradnju jer sigurno dječaci koji nastupaju u Premijer ligi zaslužuju podršku, kako od Meridiana tako i od drugih sponzora zalaganjem i svojim igrama na terenu.”

FK Sloga Meridian u posljednjih nekoliko godina bilježi najbolje rezultate u klupskoj istoriji i ovo samo može biti dodatni podsticaj za sve selekcije ovog kluba da nastave u istom ritmu.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih i mnogih drugih.

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

(Sponzorisani tekst, 18+)