Milan od Rusa dobio upit da li će pustiti Krunića na prijateljski meč

Rusi su tražili odgovor od Milana


Milan od Rusa dobio upit da li će pustiti Krunića na prijateljski meč
Foto: Sempremilan

I dalje je skoro svakodnevna tema u bh. javnosti odigravanje prijateljskog susreta Rusije i Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Saveza, Vico Zeljković, kazao je kako će konačnu odluku donijeti 10. oktobra, a da je trenutno sav fokus na utakmicama Lige Nacija sa Crnom Gorom i Rumunijom.

Ruski portal sport–express.ru poslao je upit AC Milan u kojem je tražio informaciju da li bi talijanski velikan pustio Radeta Krunića da odigra susret Rusija – BiH.

Vrlo brzo je stigao odgovor sa San Sira.

“To pitanje je van naše nadležnosti. Odluka nije na nama. Imamo odlične odnose sa Krunićem i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine“, poručili su iz Milana.

Podsjetimo, NS/FS BiH je najavio prijateljski susret sa Rusijom 19. novembra. Uslijedile su brojne reakcije, a neki bh. reprezentativci su istakli da su protiv odigravanja ovog meča.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Kopile MiloKRAD Duduk
21.09.2022. 11:41

Izgleda da ce ovo biti susret Genociteta protiv Rusije ali ako Petev bude vodio repku, treba zapaliti savez ,MiloKRAD radi sve da unisti ovu drzavu u zasluzuje samo smrt otac ga jebbo pogani vise, igra se sa sudbinama 3 miliona ljudi!

Jovica
Reply to  Kopile MiloKRAD Duduk
21.09.2022. 13:15

U komitetu se moze oboriti, a igraci koji su protiv neka se odjave. Ne treba odma sve rusiti do temelja. Pa zato i jeste ovo Vico i njegovi gurnuli. Da se o necemu pise uoci izbora. Ova prica ide njemu na mlin. Sto se vise bude dizala prasina u Sarajevu i Federaciji, Dodiku rejting se dize pred izbore.