Navijači Veleža uručili cvijeće Feđi Dudiću uoči derbija sa Sarajevom

Dudiću uručeno cvijeće od navijača Rođenih


Navijači Veleža uručili cvijeće Feđi Dudiću uoči derbija sa Sarajevom

Velež i Sarajevo su u ponedjeljak u Gabeli u derbi meču 11. kola PL BiH odigrali 1:1.

Ova utakmica bila je specifična za trenera Sarajeva Feđu Dudića, s obzirom da je skoro tri godine sa mnogo usjeha predvodio Velež.

Dudić je sa Veležom osvojio Kup BiH, a najvatrenija navijačka grupa Rođenih “Red Army” uručila je cvijeće bivšem treneru uoči početka duela sa Sarajevom.

Inače, Dudić je u toku utakmice dobio i uvrede od pojedinaca sa tribina u Gabeli, a o tome je govorio i nakon susreta.

“Poliven sam pivom dva puta i mislim da ovo nisam zaslužio od navijača. Ovo što sam doživio, psovanje žene, djece, majke… Valjda to tako treba. Izgleda da nisu oprostili odlazak, ali ne moraš psovati i vrijeđati. Prvi put kad smo dali gol, a drugi put kad sam izlazio. Sramotno”, riječi su Dudića.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Manijak
20.09.2022. 18:59

radi tri jeeebeene komunisticke napolitanke iz mjesanih brakova , da svi posteni i normalni navijaci Veleza nahebu?Ali cim mu nesto kazes, odmah napolitanka udari po familiji,psuje, okrivljuje Bakira i SDA, reisa i sve sto ima veze sa Bosnajcima.Oni trebaju biti DOZIVOTNO IZBACENI SA STADIONA A VELEZ MORA DOBITI GOLEMU NOVCANU KAZNU ZA ONO,pa neka ga klub samog sankcionise!Radi tri debila i huligana da ispasta klub?!

Mostarac
20.09.2022. 19:07

Ok! Pitaru !
Ti, si za to da Velez dobije ogromnu kaznu!
Pazi ovo, gdije ste god igrali u gostima sa Zrinskim, Grudams, Sirokom 30-40 % navijaca Veleza vas prati, i svugdije su spremni da poginu das vama!
Sad radi tri ili cetiri izroda ti bi sudio Velezu!
Nemas pojma o istoriji Veleza a izgleda ni Sarajeva!
🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

istina
20.09.2022. 22:27

kako lažno pišete. NJEMU niko nije uručio poklon a najmanje navijači Veleža. sama slika sve to govori. buket cvijeća, metar i po od ograde tribine, oko njega samo obezbjeđenje. sve je to izfingirano. ovaj trener je veliki manipulator i dobar je u ovakvim situacijama, tj. samoreklamiranju. da je to kako ste napisali, ti njegovi “navijači” Veleža bi izašli na sredinu terena i ušli nekoliko metara u isti, pa uručili taj buket da svi gledaoci na stadionu vide šta se događa i da to nagrade zasluženim potezom. zasluženi potez navijača Veleža bi sigurno bio onakav kakav je bio na kraju utakmice.… Read more »

istina
20.09.2022. 22:28

cvijeća, koji je prilikom odlaska iz kluba, se kockao sa njegovim renomeom i guzi.om zatvorio vrata iza sebe. to ON nikad neće i ne može promijeniti. taj njegov potez i način oko odlaska iz Veleža, navijači nikad neće zaboraviti. što se tiče navijača Veleža a pretpostavljam i kluba, ON je zatvorio vrata Veleža iza sebe za sva vremena. tako je uradio i to je zaslužio. ako bude duže trajao u dodiru sa Veležom, pretpostavljam, da će takvo „nagrađivanje“ biti još žešće i duže. ovo što je napisano za ovog trenerčića, vrijedi to isto i za njegova dva potrčkala, muju i… Read more »