Gradonačelnik Bijeljine: Dug Borca je četiri puta veći od duga Radnika, a njima račun nije blokiran

Gradonačelnik Bijeljine bez dlake na jeziku


Gradonačelnik Bijeljine: Dug Borca je četiri puta veći od duga Radnika, a njima račun nije blokiran
Foto: Reprezentacija.ba

Bijeljinski Radnik nakon ispadanja iz Premijer lige BiH nalazi se u velikoj krizi. Ekipa još uvijek nije krenula s pripremama, a zbog toga se oglasio gradonačelnik Ljubiša Petrović.

“Šta je u osnovi politika, provokacija, dvostruki aršini, sva navedeno, sami procjenite. Dat ću vam i ovaj provjeren podatak – dugovi Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke prema Poreskoj upravi su 8 miliona KM, dakle skoro četiri puta veći dug nego što je dug našeg Radnika. Račun Borca nije blokiran, a naš jeste, pa po kojoj osnovi?

Reći ću vam po kojoj osnovi, po osnovi istoj onoj koja se do sada primenjivala na svim drugim poljima, a to je da pokušaju uništiti sve ne bi li mene prikazali kao nesposobnog gradonačelnika, a sebe spasili krivičnih prijava i prokrčili put za nove poduhvate koji će rezultirati sticanjem ličnog bogatstva dok će Grad dobiti kašičicu tek da se održava u životu”, objavio je Petrović na Faceboku.

Radniku je blokiran račun, na posljednjem treningu pojavilo se pet fudbalera i budućnost ovog kluba je pod velikim znakom pitanja.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
VAS
27.07.2022. 11:41

Nacelnice uhvati se ti da gledas kako ces pomoci a ne kako ces se pravdati. Vjerovatno si upravu, ali sta je sa hiljadu drugih problema