Po informacijama koje imaju Sportske Novosti, Amer Gojak će večeras biti na klupi na meču Dinamo – Shkupi.

“Po našim informacijama, za utakmicu sa Škupijem trener Ante Čačić će aktivirati – Amera Gojaka. Vezni igrač Modrih trebao bi biti na klupi. To znači da ga Čačić povlači iz one skupine TNT koja trenira po posebnom programu, izvan kruga prve momčadi.

Pisali smo već da je Gojak igrač koji je imao itekakav značaj za Dinamo, prije nego je u listopadu 2020. godine po njega stigao talijanski Torino. Ipak, nakon jednosezonske posudbe talijanski je klub odbio otkupiti Gojakov ugovor i ovaj se veznjak opet vratio u Maksimir.

Po povratku je Gojak dobivao prilike i kod Krznara i kod Kopića, ali nikad se nije moglo kazati da je dio udarne jedanaestorice. Gojak je vrlo pozitivna figura svlačionice, pošten i radišan dečko, pravi profesionalac, sigurno je teško doživio da ga je Čačić gurnuo u “drugi ešalon”.

Ušao je u posljednju godinu ugovora, za njega ima dosta upita iz Italije i Njemačke. Vrlo je izvjesno da bi ovog ljetnog mercata trebao napustiti Maksimir. No, ako ostane, neki izvori tvrde da će mu u plavom klubu ponuditi novi ugovor. Prije neki dan ta se mogućnost činila nemogućom, ali, eto, sve se brzo mijenja”, pišu Sportske Novosti.

(Reprezentacija.ba)