Na Jahorini, poznatoj olimpijskoj ljepotici, uspješno je završen „Rukometni kamp Jahorina 2022”. Šesti po redu kamp, u organizaciji Rukometnog kluba Bijeljina i uz podršku Rukometnog saveza RS, okupio je 130 dječaka i djevojčica iz devet klubova iz BiH i Srbije.

Mladi rukometaši su imali priliku da stiču nova znanja od rukometnih stručnjaka, a podršku im je i ove godine pružila kompanija Mozzart.

Foto: Mozzart

„Uspješnu saradnju sa kompanijom Mozzart imamo već dvije godine. Veoma smo zahvalni što su nam i ove godine bili sponzor i što su nas podržali u želji da mladim naraštajima prenosimo znanja i vještine iz oblasti rukometa. Nadamo se nastavku ove kvalitetne saradnje“ kaže Obrenko Miljković, direktor Rukometnog kampa Jahorina.

Foto: Mozzart

Na otvorenim terenima na planini i u sportskoj sali na Palama tokom sedam dana vrijedno je treniralo više od 130 mladih rukometnih nada. Sa njima su radili vrhunski treneri iz BiH, Srbije i Hrvatske, pa su imali prilku da od iskusnih rukometaša nauče brojne vještine.

Foto: Mozzart

Ni zabave im nije nedostajalo jer su u pauzama između treninga imali priliku da uživaju u druženju, šetnjama, panoramskoj vožnji gondolom, na Olimpijskom bazenu i brojnim drugim zanimljivim sadržajima… Po završetku su svi mladi rukometaši dobili diplome.

Foto: Mozzart

Organizatori poručuju da će kamp na Jahorini, koji je već postao tradicionalan, nastaviti da traje. Plan im je da iduće godine pozovu i učesnike iz rukometnih klubova iz Hrvatske i Makedonije- sa kojima su već u pregovorima. U kompaniji Mozzart im žele još mnogo uspješnih godina u kojima će otkriti neke nove rukometne šampione.

(Sponzorisani tekst, 18+)