Korak po korak i Novak Đoković je stigao do osmine finala Vimbldona.

Mnogo peripetija smo gledali prije početka londonskog Grend slema, ali uprkos tome, moramo priznati da kvalitetnog tenisa ne manjka.

Đoković je na startu turnira eliminisao Kvona, zatim Kokinakisa, pa sunarodnika Miomira Kecmanovića i u sva tri duela je prikazao sjajnu igru. Sada je na red došao malo poznati Holanđananin Tim Van Rajtoven, a i taj meč je imao zanimljivu uvertiru.

Rajtoven je privukao pažnju kada je nedavno osvojio titulu u Hertogenbošu i to pošto je dobio specijalnu pozivnicu. U finalu je tada, prilično ubjedljivo, savladao Danila Medvedeva.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 30 KM BONUSA

Rajtoven je dobio specijalnu pozivnicu i za Vimbldon, a u prva tri kola je izbacio čak trojicu nosilaca. O Novaku je suvišno i govoriti, jer ma koliko pauzu pravio, kada se vrati – uvijek slovi za favorita.

Takvog su mišljenja i kladionice, koje nam donose kvotu 1.05 na pobjedu Đokovića. A, ukoliko se to i dogodi, Novaka u četvrtfinalu čeka pobjednik iz duela Siner – Alkaraz, što bi moglo da bude prva ozbiljna prepreka za Đokovića.

Žrijeb je rekao svoje, u potencijalnom polufinalu ne bi trebalo da bude problema, a onda u finalu (ako sve bude po proračunima) – Rafael Nadal. Ima Đoković motiva da stigne do borbe za trofej i “osvete” nad Nadalom, s obzirom na poraz na Rolan Garosu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 30 KM BONUSA

Takođe, mnogi smatraju da je upravo Novak glavni favorit za osvajanje titule, iako neće donijeti ATP bodove, a kvota za to je 1.50.

Dakle, poruka je jasna – iskoristite najveće kvote na svijetu i uživajte u mečevima

(Sponzorisani tekst, 18+)