Naime, u nagradnoj igri Pogodi Najduži Tiket su mogli učestvovati svi punoljetni građani BiH koji vole odigrati sportsku kladionicu i testirati svoje znanje. Bilo da je to uplata tiketa u poslovnicama ili preko web sajta, svi tiketi sa minimalnom uplatom od 1 KM su ulazili u kriterije nagradne igre.

Dodjeljeno je 92 telefona koji su vrijedili za dnevne nagrade a za igrače koji su imali najduži tiket u cijeloj etapi koja je trajala 46 dana, dodjeljena su dva Mercedes Benza, CLA 200 Coupe i A 180.

U nastavku pročitajte utiske pobjednika i pogledajte mašine na 4 točka.

https://www.youtube.com/watch?v=JaQ-Jlzwo14

Emir Sakić iz Gornjeg Vakufa je svoj tiket odigrao preko web stranice MOZZART.BA u jutarnjim satima. Kako kaže, uopšte se nije nadao da može skinuti 16 parova i da mu je ovo najduži pogođen tiket ikada. Ono kad ti se sreća osmjehne, pa pored pogođene kvote od 850 KM dobiješ i glavnu nagradu.

„U Mozzartu tikete igram redovno, uvijek se nađe nešto za odigrati i kada sportska ponuda i nije najbolja, pored toga što imaju najveće kvote na sportskom klađenju. U nedjelju 05. 06. uz jutarnju kaficu sam sklopio neki naizgled bezvezan tiket, bez jakih parova, uplatio markicu i potajno čekao svoju sreću. U 16:00 kada sam shvatio da je tiket prošao znao sam da sam vodeći za glavnu nagradu, jer je prethodni tiket imao 15 pogođenih parova. Ostalo mi je još samo da sačekam 10-ak dana i da uzmem ključeve Mercedesa ukoliko neko ne pregazi moj tiket. I evo ga, ključ je sada tu, auto je tu i niko sretniji od mene“

Na drugoj strani BiH, tačnije u Sarajevu gdje živi pravi „majstor“ za tikete, crveni Merc već tutnji gradom. Baš kao i Emir, Alen Vatreš je svoj tiket odigrao preko sajta (u ovom slučaju MOZZARTBET.BA) i skinuo nevjerovatnih 20 parova. I to skoro na isti dan kao i Emir. Alen je svoj tiket odigrao 06. 06, i nije krio svoje oduševljenje.

„Inače volim automobile. Još kao dijete sam sanjao da vozim skupocjenog Mercedesa. I kada sam vidio da je Mozzart organizovao nagradnu igru, gdje je glavna nagrada moje auto iz snova, u glavi mi je bio samo jedan cilj. Pogoditi najduži tiket. Tako da sam na računu uvijek imao dovoljno zaliha da iznova okušam svoju sreću. Čak mislim da nije u pitanju moje znanje jer sam odigrao dosta parova onako, preko ruke, samo da povećam broj parova na tiketu. Uvečer sam čekao dva para sa nestrpljenjem a kada sam konačno skinuo tiket sa kvotom 1475 KM, bio sam u fazonu: Nema šanse da me iko prestigne. Tako je i bilo. Sreća je ovaj put bila na mojoj strani“.

Čestitamo igračima, u zdravlju da ih voze, a kako smo načuli, uskoro će biti još jedna nagradna igra. Šta je u pitanju, ostaje da vidimo.

(Sponzorisani tekst, 18+)