VIDEO/ Podcast Opsajd: Sergej Jakirović u gostima

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Ljetni Opsajd. Vrućine ne popuštaju, ali vremena za odmaranje nema. Pogotovo ne ako ste trener Zrinjskog, kojeg nakon rekordne sezone u Premijer ligi BiH čeka i prvi evropski izazov.

Sergej Jakirović je sa Zrinjskim pregazio domaće prvenstvo, a sada mu je želja napraviti iskorak i s prvakom Bosne i Hercegovine izboriti plasman u grupnu fazu takmičenja u Evropi.

Je li Zrinjski jači nego lani? Koliko zaista možemo očekivati u Evropi? I šta možemo očekivati od nove sezone u domaćem prvenstvu?

Kako uopšte Premijer ligu učiniti boljom i zanimljivijom? Sergej Jakirović pričao je o svemu tome i mnogo čemu još. Šampionski Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake: