Edin Džeko divnom porukom čestitao Lani Pudar i kao iskusniji dao jasan savjet

Džeko je uputio poruku Lani Pudar


Edin Džeko divnom porukom čestitao Lani Pudar i kao iskusniji dao jasan savjet

Lana Pudar je proteklih dana učestvovala na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti gdje je kao najmlađa ostvarila sjajne rezultate.

Čestitku je danas uputio kapiten fudbalske reprezentacije BiH, Edin Džeko (36).

“Draga Lana Pudar, ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i sa radošću pratim tvoje nastupe i sa još većom radošću čitam o tvojim uspjesima.

Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš mnogo i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje. Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome ko će bolje, jače i više.

A porodica! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti mnogo sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe.

Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima. Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine!”, stoji u objavi Džeke.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ZMAJ
24.06.2022. 15:03

On je brdo ov covjeka i covjecanstva! Nas Dijamant ❤️

Anonymous
24.06.2022. 17:22

Bravo Edine a našoj Lani da je prati sreća i da nas još dugo oduševljava na Svijetskoj plivačkoj smotri….a hoće sigurno

AmarHZ
25.06.2022. 10:57

U finalu završila zadnja – jaka pljačka 😂

Anonymous
Reply to  AmarHZ
25.06.2022. 13:28

NIje zadnja nego 8. na svijetu, hajvane vlašićki…!!!

Subhija Hadžimejkić
25.06.2022. 21:27

Svaka čast naš fudbalski ŠAMPIONU. Predivno je vidjeti one koji daju sve od sebe ZA UGLED SVOJE DIMOVINE U SVIJETU .Takav si TI, LANA I MNOGI NAŠI SPORTAŠI,UMJETNICI,….. I VEČINA NAŠE NADARENE MLADOSTI.