Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Luka Menalo (25), govorio je za hrvatski Germanijak o Dinamu, ali i Ligi Nacija sa BiH.

“Osjećam se odlično. Ozljeda je iza mene, sada je sve super, veselim se početku treninga i novoj sezoni. Sutra ćemo svi biti na okupu. Ujutro imamo trening, a onda krećemo u Sloveniju”, kazao je Menalo u uvodu, a potom kazao o Ligi Nacija:

“Iza BiH je dobar ciklus u Ligi nacija. Bitno nam je to prvo mjesto i možemo ga osigurati u idućoj utakmici protiv Crne Gore. Onda smo u 2. šeširu za Euro, a imamo i dodatne kvalifikacije kroz Ligu nacija. Nakon reprezentacije sam par dana odmorio u Hercegovini s obitelji, a sada sam stigao u Zagreb i spreman sam priključiti se momčadi.“

Menalo je tokom zimske pauze imao zanimljivu ponudu iz MLS-a.

“Ta je ponuda bila još u zimskom prijelaznom roku, no tek je nekako na proljeće procurila. Nije ni bitno jer nije bila dovoljno zanimljiva ni klubu ni meni tako da se ja veselim nastavku u Dinamu i novoj sezoni. A što se dolazaka tiče, mislim da se u Dinamu svi dobro osjećaju i da mi svakoga lijepo prihvatimo. Dečki će, klasično, morati otpjevati neku inicijalnu pjesmu. Ne znam koju će odabrati, to ćemo saznati sada na pripremama”, rekao je Luka za Germanijak.

(Reprezentacija.ba)