Boško Šutalo (22), kapiten U21 reprezentacije Hrvatske i dojučerašnji igrač Atalante, novi je fudbaler zagrebačkog Dinama.

Šutalo je potpisao petogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom te će se odmah priključiti prvoj momčadi koja u srijedu putuje na pripreme u Sloveniju.

Boško u Dinamo stiže iz talijanske Atalante, dok je od augusta 2021. bio na jednogodišnjoj posudbi u klubu Hellas Verona. 

Ujedno je niz godina reprezentativac mlađih kategorija Hrvatske. Igrački je iznimno brz, sjajan u duelima i aktivno sudjeluje u igri, svakako je veliki talent i fantastičan obrambeni igrač.

Jedan je od najperspektivnijih mladih igrača na ovim prostorima.

“Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji ostvaruje svake sezone značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Europi. Momčad ima veliku kvalitetu, vrhunske pojedince, sjajan stožer. Pratio sam klub i momčad u posljednje vrijeme, posebno zadnjih par sezona ostvaruju povijesne uspjehe i to je sigurno nešto što je jako važno za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito”, izjavio je Boško Šutalo nakon potpisa ugovora s prvakom Hrvatske.

(Reprezentacija.ba)