U subotu su u Podgorici meč Lige Nacija odigrale Crna Gora i Bosna i Hercegovina, a navijači oba tima su pokazala sjajno i korektno navijanje.

BH Fanaticosi koji su bodrili BiH, zajedno s grupama navijača Želje, Sarajeva, Čelika, Veleža i Travnika, danas su se oglasili na svojim stranicama.

“Ovom prilikom navijačka grupa BHFanaticos se zahvaljuje na dočeku i korektnosti normalnim stanovnicima Crne Gore. Aplauzom ispraćena himna, korektno navijanje i odnos tokom cijele utakmice i dolaska su primjer za mnoge”, ističu navijači BiH i dodaju:

“Manju grupu idiota koji mrze zemlje u kojim su rođeni, kako kod njih, tako i kod nas, nećemo posebno spominjati – oni su sami sebi kazna. Poseban pozdrav navijačkim suparnicima sa sjeverne tribine, nadamo se da ćemo imati priliku da vas ugostimo na isti način i pokažemo vam šta je burek, a šta sirnica. Naprijed Bosno ljubavi moja!”, poruka je BHF-a.

Podsjetimo, navijači Crne Gore su simpatično “provocirali” naše igrače i navijače sa skandiranjem “Burek sa sirom”.

Utakmica je prošla bez incidenata i bez ijednog nacionalističkog povika izuzev jednog zapaljenog kombija u Podgorici s kojim su stigli naši navijači. Ipak, pripadnici grupe Ultra Crna Gora, Grad Podgorica i RTCG su odmah odreagovali i skupili novac za kupovinu novog kombi vozila.

(Reprezentacija.ba)