Nakon što je osvojila četiri boda u prva dva kola Lige nacija, Bosna i Hercegovina će probati da nastavi sa dobrim rezultatima u Crnoj Gori, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara za ovaj meč.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

CRNA GORA – BOSNA I HERCEGOVINA – 1 (2.90) X (2.95) 2 (2.60)

Nakon što je Crna Gora odigrala odličnu utakmicu protiv Rumunije i slavila sa 2:0 u Podgorici, selektor Miodrag Radulović je potpuno iznenađujuće promijenio skoro čitavu postavu za meč 2. kola u Helsinkiju i epilog je bio poraz od Finske rezultatom 2:0.

Bosna i Hercegovina je ostvarila odličan rezultat na startu Lige nacija, iako atmosfera oko tima nije najbolja što govori činjenica da je dio tribina u Zenici skandirao selektoru Ivaylu Petevu da napusti reprezentativno kormilo. Bugarin to naravno nije učinio, a „Zmajevi“ su u dva kola porazili Rumuniju i remizirali sa Finskom zbog čega se nalaze na vrhu grupe sa četiri boda.

Ukoliko ovaj meč dobije pobjednika u Podgorici, ta reprezentacija će napraviti veliki iskorak ka prvom mjestu i promociji u grupu A Lige nacija, dok će poraženi već nakon tri kola biti daleko od tog podviga.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara za ovaj meč! Meridian je jedina kladionica u regionu koja ima BetBuilder pomoću kojeg možete odigrati neograničen broj igara sa jedne utakmice i tako na mnogo lakši način doći do zarade.

Ukoliko sa utakmice Crna Gora – Bosna i Hercegovina odigrate u BetBuilderu npr. sljedeće igre:

-Manje od 2,5 gola na utakmici
-Jedan ili oba tima ne daju gol na utakmici
-Crna Gora daje manje od 1,5 gola
-Bosna i Hercegovina postiže bar jedan gol na utakmici

Dobićete fantastičnu kvotu 4.59!

Samo u kladionici Meridian možete pronaći još nekolicinu interesantnih igara, a jedna od takvih je klađenje na to u kojem intervalu će biti postignut prvi pogodak na meču. Kvote na tu igru su:

Prvi gol između 1. i 15. minute – 3.50
Prvi gol između 16. i 30. minute – 4.10
Prvi gol između 31. i 45. minute – 4.90
Prvi gol između 46. i 60. minute – 7.20
Prvi gol između 61. i 75. minute – 9.60
Prvi gol između 76. i 90. minute – 11.00

Osim najvećim kvotama na planeti, Meridian dominira i top bonusima. Nakon što ste se registrovali na meridianbet.ba i dobili čak 30 KM bonusa dobrodošlice bez uslova, sada vas na prvi, drugi i treći depozit čeka čak 200% bonusa i 100 besplatnih spinova.

Bilo da račun dopunjavate Meridian dopunom, Klikerom, xBonom, karticama: Maesto, Mastercard i Visa, SMS-om ili više praktikujete uplate Skrill-om, Neteller-om, Paysafe-om i e-bankingom- na prva tri depozita vas čekaju extra bonusi i besplatni spinovi.

(Sponzorisani tekst, 18+)