Danas je u Banjoj Luci održana press konferencija na kojoj je zvanično predstavljen novi trener Nenad Lalatović.

Lalatović je stakao da je cilj osvajanje bar jednog trofeja u nadolazećoj sezoni.

“Veliko hvala ljudima u klubu na povjerenju. Dogovorili smo se za pet minuta jer je i moja želja bila da dođem i da se okušam u ovoj ligi. Iste uslove kakve sam imao u Srbiji imam i ovdje, nisam dizao cijenu. Želja mi je bila da radim u Banjoj Luci. Imam energiju ali i znanje, volim ovaj posao, a što sam shvatio da je ovo kvalitetna liga u kojoj može svako svakog da pobijedi, a ne kao u Srbiji da Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova. Ne zanima me nacionalnost, sve ljude poštujem i cijenim i tako će biti i u budućnosti. Došao sam da sa mojim Borcem pokušam da osvojim bar jedan od dva trofeja”, rekao je Lalatović.

Pola sata nakon zvaničnog predstavljanja, Nenad Lalatović je izvršio prozivku igrača.

Novom treneru Borca javio se 21. igrač i to: Bojan Pavlović, Strahinja Bošnjak, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Amar Begić, Dejan Meleg, Jovo Lukić, Obren Cvijanović, Donald Mols, Dino Ćorić, Filip Račić, David Čavić, Savo Sušić, Ivan Grgić, Marko Kujundžić, Đorđe Milojević, Nikola Lakić, Nikola Andrić, Marko Brkić, David Vuković i Luka Kulenović. Benjamin Tatar dolazi sutra u Banjaluku, dok reprezentativne obaveze imaju: Nikola Ćetković, Luka Damjanović, Srđan Janjetović, Enver Kulašin, Dejan Popara.

Iz Borca je saopšteno da ekipa narednie sedmice ide na pripreme u Sloveniju, tačnije mjesto Zreče.

Debi na klupi Borca Nenad Lalatović će imati protiv Vojvodine 20. juna u prvoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji, a zatim slijede okršaji sa Celjem, Goricom i najvjerovatnije Rijekom.

(Reprezentacija.ba)