Crna Gora i BiH u subotu od 20,45 sati u Podgorici igraju utakmicu trećeg kola grupe 3 UEFA B Lige Nacija.

Selekcija Crne Gore nakon dva odigrana kola ima tri boda, a naša reprezentacija je osvojila bod više.

Napadač selekcije Crne Gore Stefan Mugoša ističe da su njegovi saigrači i on spremni za meč protiv BiH.

“Spremni smo. Pokazali smo da možemo da igramo, pogotovo pred našim navijačima, gdje smo odigrali sjajnu utakmicu protiv Rumunije. Bilo je kako je bilo u Finskoj. Arhivirali smo taj meč, izvukli pouke i sada mislimo samo na Bosnu i Hercegovinu”, rekao je Mugoša za crnogorske medije i dodao:

“Gol uvijek znači. Jedva čekam da igram za reprezentaciju, u formi sam i nadam se da ću to ponovo potvrditi u subotu veče. Mada, kazao sam to i ranije, uopšte nije važno ko će biti strijelac. Bitno je da upišemo tri boda protiv Bosne i Hercegovine. Analizirali smo gostovanje Finskoj, ali sve je to iza nas. U fudbalu postoji danas i sutra, ono što te čeka. Pred nama je novi meč od kojeg očekujemo dosta. Idemo na ostvarimo tri boda”.

Ofanzivac južnokorejskog Incheona ističe da je naša reprezentacija ozbiljna i da ima kvalitetne pojedcine.

“BiH je ozbiljna ekipa, ima kvalitetne pojedince. Ali, dosta toga zavisi od nas. Isto kao i prošlog puta kada smo igrali pod Goricom. Disciplina, agresivnost, borbenost, da nas nose navijači – to je pravac koji bi trebalo da nas vodi do pobjede”, govori napadač Crne Gore i komentariše naše ofanzivce Edina Džeku i Smaila Prevljaka.

“Svi znamo kakav je Džeko napadač, a da li će biti u timu – vidjećemo. On, kao i ostali igrači protivničkog tima imaju naše poštovanje, a Džeku prije svega želim dobro zdravlje. Ko bude spreman – igraće. Prevljak im je dao dva gola u prethodna dva kola. Donio je timu četiri boda. Dobro igra, opasan je. Sigurno ćemo obratiti pažnju na njega.”

(Reprezentacija.ba)