BH Fanaticosi: Pozivamo sve razumne ljude da sačuvaju svoj obraz i puste selektora Bosnića da radi svoj posao

Oglasili se BH Fanaticosi nakon ostavke selektora Bosnića


BH Fanaticosi: Pozivamo sve razumne ljude da sačuvaju svoj obraz i puste selektora Bosnića da radi svoj posao
Foto: FIBA

Vedran Bosnić je danas podnio ostavku na poziciju selektora košarkaške selekcije BiH, a nakon njega isto to je učinio i Mirza Teletović na sve funkcije u KS BiH.

Najvatrenija navijačka bh. grupa “BH Fanaticos” oglasila se na zvaničnoj Facebook stranici i u saopštenju pružila podršku selektoru Bosniću.

“Svako ko imalo prati reprezentativnu košarku svjedok je napretka koji je podmlađena ekipa napravila pod vodstvom Vedrana Bosnića. Sve ono što je on prikazao: volju, borbenost, motiv, snagu – pokazali su i oni na terenu.

Nije slučajnost da se formira taj uzajamni odnos. Siguran plasman na veliko takmičenje, euforija pred dolazak najjačeg sastava, dominacija na terenu protiv favorita doveli su zasluženo košarkašku reprezentaciju kao primjer za selekcije u ostalim sportovima.

Izgledalo je da može biti bolje, ali onda je nastao šok. Vedran Bosnić je dao ostavku na mjesto selektora. Vjerujete li u to? Vedran kojem niko nije našao manu ni u stručnosti ni u odgoju”, navodi se u saopštenju BH Fanaticosa i dodaje:

“Vedran koji nikog nije uvrijedio izjavom. Vedran koji je ujedinio igrače, stručni štab i navijače. Problem se naravno javlja od strane ljudi koji teško da znaju napraviti i dvokorak. Počeli su se miješati u posao selektora, počeli su ponižavati igrače.

Žele da kroje spiskove za utakmice, žele da se bave i taktikama, a najmanje žele da obezbijeđuju uslove, a zbog toga su tu i postavljeni. Neki su tu postavljeni ciljano, a nekima je u krvi da mešetare. Doći će vam sve na naplatu budite sigurni.

Pozivamo sve RAZUMNE ljude da sačuvaju obraz i puste selektora da RADI SVOJ POSAO!

VEDRAN BOSNIĆ JEDAN JE OD NAS!”

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
08.06.2022. 22:36

Slabo ko danas ima obraz

Guest
Reply to  Anonymous
08.06.2022. 23:45

Samo ego i vlastiti interes…

Smajo
09.06.2022. 00:49

Dusmani ove zemlje sastavljeni u KOALCIJI ZLA SNSD/HDZ ,potpoguntim domacim kvislinzima iz Trojke, zele da “ovladaju” i sportom i drzavom. Epilog svega su i danasnje ostavke.Kada KS BiH bude nesto poput Vicinog i Beusovog NFSBioH(OPET koalcija zla +Trojkasi) e tada ce to njima biti”po taman”.NE SMIJEMO DOZVOLITI DA NAM UNISTAVAJU I SPORT!

Anonymous
09.06.2022. 13:31

Sumnjam da će se Vedran vratiti čovjek ima svoje ja a takođe i Teletović!!