Dražen Bagarić, Darko Bodul i Boris Cmiljanić više nisu članovi FK Sarajevo, s obzirom na to da im je sa završetkom prethodne sezone istekao važeći ugovor, javljaju iz Bordo kluba.

Bagarić je u klub stigao uoči početka prethodne sezone, a debitovao je na gostovanju protiv Posušja u 2. kolu. Na debiju je upisao asistenciju u pobjedi Sarajeva 0:2. Ukupno je za naš tim odigrao 35 utakmica i postigao 4 gola uz 8 asistencija.

Bodul je također stigao uoči početka prethodne sezone i debitovao u 2. kolu na gostovanju protiv Posušja. Ukupno je u dresu Sarajeva odigrao 27 utakmica i postigao 3 gola uz 3 asistencije. U svim utakmicama u kojima je postigao golove Sarajevo je ostvarilo pobjede, a posebno će se pamtiti njegov gol iz slobodnog udarca na gradskom derbiju protiv Željezničara.

Cmiljanić napušta klub nakon 18 mjeseci. Stigao je na polovini prošle sezone, a debitovao je u domaćoj pobjedi protiv Krupe rezultatom 1:0. Ukupno je za naš tim upisao 18 nastupa i postigao 2 gola.” saopštili su iz FK Sarajevo.

(Reprezentacija.ba)